Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 197)

plakát

Rozdělení II (2017) (seriál) 

První série za mě byla skvělá, ten počin se opravdu povedl. Tato druhá už byla slabší. Zaměřovalo se to hlavně na každodennost a nemělo to úplně hlavní leitmotiv, hlavně to celé skončilo uprostřed ničeho. Škoda.

plakát

Rozdělení II - Schatten des Krieges (2017) (epizoda) 

Zápletka zajímavě rozehraná, ale už to není úplně ono, když si vzpomenu na první sérii. Ale kvalita tu určitě je, uvidíme dále.

plakát

I Am Not Alone (2019) 

Dokument má dobré zpracování jak po technické stránce, tak i scénář. Navíc, a to je za mě asi největší možný plus, v něm slovo dostaly obě strany. To jsem buď viděl hodně dávno nebo vůbec. Většinou má podobné dílo představit, a tím legitimizovat stranu vítěznou, což se tu děje také, ale hlas bývalých vládců je tu aspoň slyšet. Více takových děl.

plakát

Operace Dunaj (2009) 

Místy je to dost uvěřitelný, ale na to, co jsem od toho čekal, jsem se dost bavil. Ale v podstatě oba národní stereotypy v kulisách srpnové okupace.

plakát

Její tělo (2023) 

Takový odnikud nikam, ani nevím, co tím chtěli tvůrci říct. Proč někdo nenatočí nějaký normální film?

plakát

BANGER. (2022) 

Tenhle hudební styl mě nějak moc nebere. Vlastně celé mě to nějak nebral. Ale už si nevzpomenu na důvod, proč jsem ti zařadil na list. Hold omyly se dějí.

plakát

Bastard (2023) 

Po dlouhé době spokojenost jak se severským, tak s historickým filmem. Dost mě tento snímek překvapil, nečekal jsem, že by to mohl být právě on, čekal jsem spíš průměr, který potáhne nahoru Mikkelsen. A to byla sice pravda, ale ty skupina herců kolem něj rovněž dělala více než divy. Navíc silný příběh, který jsem neznal. Takže celkově maximální spokojenost a budu se opakovat, ale prosím více takových!

plakát

Pouta (2009) 

Můj pocit z toho celého byl takový, že celý tento snímek docení ten, kdo tuto dobu zažil. Mě chvíli trvalo, než jsem se zorientoval. Obecně z mého pohledu se tento film moc nepovedl.