Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (150)

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Absolutně nevyužitý potenciál. Strašná škoda jakým způsobem je to zpracováno. Čekal jsem mnohem více informací o našich herních peckách a poslední zbytečná epizoda to jenom podtrhuje.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Bylo to celkem vtipné, ale někdy trapné a nudné. Prostě fraška. Hlavně mi vadí, jak teď všude tlačí homouše. V tomto mě Disney fakt štve. Nevnucujte to normálním lidem, kteří o to nestojí.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Předem bych chtěl vyjádřit velikou podporu a uznání Petru Jáklovi za to, že má koule a vůbec se do takového velkého projektu pustil. Nainvestované peníze jsou vidět a zahraniční velká jména také. Myslím, že kdyby se raději v Česku natočily 3 pořádné drahé filmy za rok než 15 sraček, bylo by lépe. Cením si i faktu, že film je natočen výhradně v reálných interiérech a exteriérech. Žádné zelené plátno. Nádherná česká příroda, krásná hudba, slušná akce a brutalita doby bez servítek. Famózní zakončení filmu nájezdem křižáků na Husitskou vozovou hradbu. Ano, není to Statečné srdce, ale pořád to má svou kvalitu a na naše poměry až moc velkou. První půlka filmu se celkem vleče až trochu nudí, ale pak se to pěkně rozjede. Teď už jen pokračování s velkými bitvami Husitů a jedeme dál.

plakát

Anthropoid (2016) 

Za "Gajslerku" mínus jedna hvězda!

plakát

1917 (2019) 

Za mě toto není film, ale mistrovské dílo.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Už všichni akční hrdinové budou ženy? Women Power jede! Budeme mít X-Woman a Woman in Black. Jděte s tou korektností někam.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Takhle má vypadat opravdové Star Wars