foto

Skylar Astin

  • nar. 23.9.1987 (30 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Skylar Astin Lipstein je americký herec narozený dne 23.září 1987 v Rockland County (New York). Pochází celkem ze čtyř sourozenců. Má sestru Brielle a dva bratry Milana a Jace. Astin je židovského vyznání.

Po absolvování střední školy Clarkstown, navštěvoval letní tábor Stagedoor Manor. Byl také studentem školy umění Tisch na New York University, kterou ale nedokončil, protože přijal nabídku v muzikálu Spring Awakening (2008). Když mu bylo patnáct let, jeho agent mu vybral prostřední jméno (Astin) jako umělecké, které dodnes používá.

Kromě Sping Aweking účinkoval také v muzikálu RENT, který režíroval Neil Patrick Harris. Na plátně kin se poprvé objevil ve filmu HAMLET NA KVADRÁT. Následovalo pár menších rolí ve seriálech: DR. HOUSE, ONLINE GAMER a LÁSKA BOLÍ. Za asi jeho zatím největší filmovou roli lze pokládat film LADÍME!. Astinův hlas můžeme slyšet i v animovaném filmu RAUBÍŘ RALF.

TheTrox

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ghosts of War
2017 Speech & Debate
2016 Flock of Dudes
Monkey Up
2015 Ladíme 2
Untitled NBA Project (TV film)
2013 Cavemen
Našrot
2012 Ladíme!
Love Written in Blood
Raubíř Ralf
2009 Zažít Woodstock
2008 Hamlet na kvadrát

TV seriály

2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Something Left To Love (S02E04)
The Opposite of People (S02E03)
In His Labyrinth (S02E02)
další epizody (4)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
2013 Suterén (TV seriál)
2012 Girls (TV seriál)
Hannin deníček (S01E04)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Online Gamer, The (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Dokumentární

2006 Stagedoor

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace