Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 016)

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Michael Bay se nám zase utrhl ze řetězu a naservíroval nám kvalitní akční nálož se spoustou povedených hlášek. Tím ale skončil, kde je scénář? Kde je práce s postavami a další? Milovníci akčních nářezů si přijdou na své, náročnější diváci uvidí jenom utrženého Baye. 6/10 = 66%

plakát

Stoupenci zla (2013) (seriál) 

Nebýt první slabší série 3*, tak se jedná o skvělý seriál, který má co nabídnout. Druhou a třetí sérii hodnotím plným počtem a je celkem škoda, že nebyla sledovanost na natočení série čtvrté. Závěr je ale důstojný, znám daleko horší závěry, když seriálu klesne sledovanost.

plakát

Stoupenci zla - Série 3 (2015) (série) 

Třetí série je jiná než druhá, ale přesto famózní, nemám co vytknout. Každý díl se něco děje a ač se změní úplně záporácká sestava, tak je co sledovat.

plakát

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizoda) 

Tohle byl jeden z nejlepších dílů vůbec. Úchylný, drastický, tak jak má být. Díl, který není vsunutý do budoucnosti, ale reálného světa, kde hlavní postavy jsou vydírané po sms. Závěrečná pointa je nakonec překvapující a všemu nasadí korunu.

plakát

Stoupenci zla - Série 2 (2014) (série) 

První série měla velmi slibný rozjezd, ale zhruba v polovině vše opadlo a měl jsem problém sérii vůbec dokončit. Druhá série je opak a rozjezd není až tak působivý, ale postupně se Stoupenci zla rozjíždějí do tempa, které vám nedá vydechnout. Napětí nechybí, zvraty, akce a vše co si může divák přát právě tato série má. Radostí tleskám a s chutí do třetí řady.

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) 

Oddychová jednohubka, která neurazí a má velmi zajímavé charaktery, které baví. Snesl bych i druhou sérii, ale i s tímto koncem jsem spokojený. 7/10 = 72%

plakát

Hannibal - Série 3 (2015) (série) 

Velké finále bylo povedené, ale celkově tato série o dva stupně horší než druhá. Od objevení draka začala nekontrolovatelná ukecaná nuda, kterou spasila až finální scéna.

plakát

Hannibal - Série 2 (2014) (série) 

Druhá série předčila mé očekávání. Kvalitou, brutalitou, napětím a prakticky vším, přeskočila první. Z některých scén se opravdu zvedal žaludek, například dvanáctý díl a nádherná scéna krmení psů.

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

Pokud Rec zapříčinil boom zombie hororů, tak já jsem svatý Petr. Srovnávat Rec a Zombieland může jenom Psychor. Nemám k tomu slov a už by někdo z vedení CSFD měl tomuto narušenému jedinci zakázat komentáře. Díky.

plakát

Tajná posedlost (2019) 

Průhledné, laciné a celkem škoda. Film se tváří dobře, ale po pár minutách, když prohlédnete děj, začíná obrovská nuda. 4/10 = 41%