Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Dexter

Dexter (2006)

Nejlepší seriál na světě. Říkejte si co chcete. Dexter je borec a já ho prostě miluju :-) .... Dexterovo charisma je naprosto strhující. Každá jeho vražda, je tak dokonale promyšlená. Já zírám, nestačím se divit. Žádný seriál semnou takhle nezacloumal. Někdy vážně litiju toho že tyhle seriály tak prožívám, ale když jste svědky něčeho takového tak se mi prostě nemůžete divit ;-) 1.řada ***** ... 2.řada ****** .. Bože.. ne! Já chci víc! 3.řada se rozjela vážně fantasticky, poté co se tam připletl další vrahoun, přestávalo mě to bavit. Ale nebyl by to Dexter, kdyby to celé nezakončil famózním koncem. 3.řada *****_ Ach můj bože ! Tohle je neskutečný. Cítím se normálně emočně znásilněna. To, to to... ***** !! ------------ Po x letech dopisuji komentář a ano, hanba mě plácá po zadku (juch! ) .. 4.řada byla naprosto excelující a pro mne naprosto nejlepší. Ani milion hvězdiček by mi nestačilo. A pak už jsem se jen vezla. Přicházela jedna řada za druhou stejnou rychlostí jako já tloustla. A konec? No, mohl bejt lepší. S láskou tvoje Terezka. Love Dexíí.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Hned po pilotním díle se u mě dostavil takovej velkej třesk, že sem ho teda sakra dlouho rozdejchávala! ..za 1. řadu ***** .. Po schlédnutí druhé řady se přidávám k šílencům typu, denodenně si pustit alespoň jeden díl, pořídit si všechny dostupné trička, mikina, popřípadě jiné části oblečení, postavičky, autogramy ... 2.řada ***** BAZINGA ! 3.řada *****

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tak tohle mě dostalo. Jediný seriál, který bere upíry na stejné úrovni, takže se vyhýbá těm trapným kecům jako ve většině filmů a seriálů. Někdy se nasměju, nebo jsem napnutá. Jednou je to romantika, pak komedie nebo šílené drama. Je to směs všech úžasných prvků, které když se spojí, tak to rozhodně stojí za to. Vynikající seriál, který rozhodně stojí za pozornost :-).................................................................................6.7.2010 - Dnes jsem konečně shlédla celou druhou řadu... Úžasné! S 1. řadou se to nedá vůbec srovnávat.. je to uplně něco jiného. Vlna rozkoše, šílenosti, lásky a krve. Vím s naprostou jistotou že s True Blood se stává závislost :-) __ 21.8.2011 - po více jak roce jsem si udělala čas na další řadu. Nepřestanu si nadávat a vím určitě že se budu do smrti nenávidět za to, že jsem právě tuhle řadu tak odkládala. Nebudu vypisovat jak moc miluju Erica, Pamelu, nebo božskou královnu Sophie Anne.. Shrnu to - sex a krev .._.. sex a krev..a zase SEX ! . ááááá 4.řada ! ! .

Californication

Californication (2007)

Jednoznačně největší seriálový překvapení. Seriál vás vtáhne hned u pilotního dílu, kde scéna s jeptiškou je prostě maso. David je sekáč a jako Hank je neodolatelnej. Becca je fantastická, takhle by měli vypadat všechny puberťačky. Za první řadu ***** a jelikož, nemám za sebou druhou .. kde Charlie perlí hned od prvního dílu (a scéna, kde si Charlie furt honí je nářez) .. takže komentář dopíšu po druhé řadě, ale myslím si, že hodnocení bude jednoznačně stejné :-)... Takže, konečně shlédla i druhou řadu a musím přiznat, že jsem jemně v rozpacích...a přmýšlím nad tím jak jak někdo může přijít na něco takhle úžasného. Jak někdo může být natolik dokonalý, aby tohle zahrál? Že je Duchovny "třída" to už nám dokozál mnohokrát a doufám,že ještě ukázat dokážě :-) ale role Hanka Moodyho je po Mulderovi nepřekonatelná. Takže jednoznačně za 2. řadu ***** .. a hele.. už se na mě z poličky usmívá třetí řada ;-).... Dokoukána 3.řada - - musím říct, že jelikož jsem teda pořádná měkota tak závěrečný díl semnou teda pěkně hnul. První řada, parádní rozjezd, druhá řada dost solidní pokračování..ale co nám teda ukázala třetí... 3.řada *****_ Celej den věnován 4.řadě - nekrásněji zabité odpoledne. A hlavně nádherná Carla Gugino._Nedokážu snad ani slovy popsat jak moc mám tenhle seriál ráda :-)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

KONEČNĚ přišlo něco velkýho, a já jim to teda parádně sežrala.

Hannibal

Hannibal (2013)

Sousedka je kočka. Masíčkooo.