Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Sandra Bullock

Sandra je pro mě prototyp herečky,která si na nic nehraje,je vždy sama sebou,působí jako obyčejná ženská a přitom je velmi půvabná,vtipná a okouzlující.Mám rád jakoukoliv její herní polohu-od romantické,("Zatímco jsi spal","Návrh"))a sci-fi("Demolition man"),přes akční("Nebezpečná rychlost"),thrillerovou("Síť"),až po historickou.("Láska a válka").Líbí se mi prostě všude a nejvíc,když se směje.

Emma Watson

Emma je takové zlatíčko.Když jsem jí poprvé viděl v hábitu s její hřívou,říkal jsem si,že se nám rodí velká a okouzlující herečka.A ono opravdu.Nutno říct,že bez hábitu vypadá o poznání lépe a je radost jí na plátně sledovat.Její mimika je úžasná a baví mě když se směje a stejně když se bojí nebo brečí nebo se třeba naštve.Francouzský půvab se u ní skvěle pojí s anglickým šmrncem.Tak uvidíme kam její cesta zamíří po Bradavicích.Její Hermiona ovšem navždy zůstane v našich srdcích.

Keira Knightley

Keira je bezesporu úžasná herečka,čehož jsem si všiml hned jak jsem jí viděl poprvé("Blafuj jako Beckham").Má velmi uhrančivý pohled,na platně jí to moc sluší(i když by trochu přibrat mohla)a umí opravdu skvěle hrát a prožívat každou postavu.Její Elizabeth v"Pirátech"je prostě úžasná.

Tereza Ramba

Tohle je zase české zlatíčko,které skvěle vypadá (striptýzová scéna v"Zemském ráji"je super)a skvěle hraje.Taky se mi moc líbí její hlas a její projev.Je stejně úžasná jako princezna i jako žokejka.Má krásné oči a moc hezky se směje.Má velký herecký talent a na plátně jí nejde přehlédnout.

Simona Stašová

Pro mě Dáma českého filmu,úžasná herečka,která má neuvěřitelné charizma a zahraje cokoliv.Vždycky si jí moc užiju.Důkazem nechť jsou třeba"Pelíšky","Román pro ženy"a seriál"Místo nahoře"a spousta a spousta dalšího.Bez ní by nebyl český herecký svět tím ,čím je.Má neuvěřitelný herecký rozsah a skrývá obrovský potenciál.A proto se nám nikdy neomrzí.

Jessica Alba

Tohle je prostě kus sexy ženský a přesto,že není nějaká velká herečka,vždycky si jí moc užívám.A nejvíc v tričku nebo plavkách a je jedno jestli je to "Černý anděl","Fantastická čtyřka,"Nepolíbená" nebo třeba"Na sv.Valentýna".

Cate Blanchett

Paní herečka,Dáma světového filmu,která zahraje cokoliv a pokaždé je brilantní a okouzlující.V mém srdci ovšem navždy zůstane jako lesní královna se špičatými oušky.

Meryl Streep

Meryl mám rád,nejen pro to,že je to jedna se současných nejlepších hereček,ale protože je vidět,že si každou postavu na plátně užívá a je opravdu velmi všestranná.Hraje jako z partesu,zpívá,tančí a stále a pořád je u toho neuvěřitelně okouzlující.Je skvělá všude-ať je to"Sophiina volba","Kramerová versus Kramer","Ďábel nosí pradu","Mamma mia"nebo třeba"Nějak se to komplikuje".

Natalie Portman

Natalí mám moc rád už od"Leona",ovšem v mém srdci zůstane jako princezna Amidala-důstojná,nádherná a neuvěřitelně okouzlující.Vyrostla z ní skvělá herečka a sedí jí každá role-od romantické po akční.Její úsměv je vždycky odzbrojující a pokaždé si jí na plátně velmi užívám.Ať jsou to "Star warsI-III","Králova přízeň,"Černá labuť" nebo třeba"Hlavně nezávazně".

Teri Hatcher

Teri je moje nejoblíbenější televizní herečka.I když hrála ve spousta filmech,nejvíc si jí užívám v seriálech.A pro mě je taková,jako její Suzan v "Zoufalkách"¨-velmi okouzlující,velmi sexy,velmi nemotorná,velmi nešikovná a umí všechno tohle skvěle prodat.Má krásné oči,hezky se smějě a moc si jí vždycky užiju.Dnes už legendární scéna se"Zoufalek",jak si Suzan zabouchne a ocitne se venku na ulici nahá a schová se tak,že si vezme před sebe květináč s kytkou je prostě geniálně zahraná a vždycky mě rozesměje.A to je prostě pro mě Teri.