Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (10)

plakát

Vortex (2017) (pořad) 

Super! Jenom bych účinkující rozšířil o Petra

plakát

Bloodshot (2020) 

Jste si jistí, že to není film od Uweho Bolla. A Diesel už není tak cool, jak býval.

plakát

Venom (2018) 

Ani Tom Hardy nedokáže spasit vše, a Venom je toho důkazem. 90% filmu je bohužel nuda bez jakéhokoliv nápadu a explozivní finále to žel nezachrání.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

SPOILER ALERT Sledováním této pohádky vám klesne IQ o 80 bodů a ještě se u toho budete zatraceně nudit. A jako bonus tu máme naprosto strašné herecké výkony, trapnou Bohdalovou počínaje a naprosto netalentovaným a otravným Šafaříkem konče. Ještě že existují pohádky jako Tři veteráni, Sůl nad zlato, S čerty nejsou žerty atd...

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

A takto milé děti, za obrovského aplausu končí jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) filmová sága. R.I.P Admiral Acbar A nějak jsem nepochopil že celá rebelie je založena na tom, že se mocný Luke vrátí a stane se z něj jakýsi "JEDI GOD".

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Asi mě pustili jiný film než většině zdejší komunity. Po 100000000000000000000000000 viděná stejná M-šablona tentokrát rozdělená do dvou filmů, BLEH

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Absolutně jsem nepochopil proč SUPERTURBOEXCITING nejmocnější mutant všech dob, potřebuje armádu přisluhovačů + 4 idioty. Nehledě na ten digibordel všude okolo ze kterého se mi chce zvracet, a jako bonus je tu partička těch hodných mutantů kteří jsou extrémně nevýrazní a vypadají jakoby právě vylezli z kadeřnického salónu.

plakát

Lesní duch (2013) 

"Chcípneš tu, ty jedna ubožácká fetko." No, ale dám 3 za 5ti vteřinového Bruce. PS: Mám takový pocit, že s remaky se poslední dobou roztrhl pytel.

plakát

Herkules v New Yorku (1970) 

No co, existují i horší věci. Ale za ten souboj s medvědem (asi ledním) si to hodnocení zaslouží :-))