Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Berlínští psi (2018) (seriál) 

Výborný seriál, který si na nic nehraje a nebere si servítky s dnešní situací, žádná politická korektnost, žádné zbytečné přikrášlování, žádné úlevy. Za mě TOP.

plakát

Wayne (2019) (seriál) 

Velmi dobrý nízkorozpočtový seriál. Zaujme, pobaví, není zbytečně dlouhý nebo přeplácaný. 90 %

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Velmi zajímavý dokument o tom, že člověk může mít obrovský vliv a sám o tom nemusí mít ani tušení. Jen podotýkám, že Rodriguez stále vystupuje, letos (2018) i na festivalech v Hradci Králové nebo třeba v Trenčíně.

plakát

Jim a Andy: Život po životě (2017) 

Man on the Moon je moje absolutní srdcovka. Tenhle dokument toho však ukazuje ještě tolik navíc, a z tolika úhlů, že se tím dostává téměř na úroveň samotného filmu. Jim Carrey je opravdu skvělý herec, ale oblíbil jsem si ho až u Truman Show a následně u Muže na Měsíci, jeho role předtím mi neříkaly nic. A i v tomto dokumentu ukazuje, že se pro hraní narodil. Za mě plný počet jako u filmu samotného.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Nečekal jsem moc, naštěstí jsem nečetl komentáře před filmem, proto jsem byl taktéž velmi mile překvapen. Je to úžasný film se skvělými herci, zvláště těmi dětskými. Doják. Těch 85 % si určitě zaslouží.

plakát

A Futile and Stupid Gesture (2018) 

Parádní snímek přesně podle mého gusta. Přirovnat mohu jen k Muži na Měsíci, což je moje topovka. Musím vyzdvihnout i herecký výkon Willa Forteho, jehož znám jinak jen ze seriálu Last man on Earth, kde hraje stejným stylem, avšak v tomto snímku vyznívá mnohem lépe. Pokud vám National Lampoon nebo Caddyshack něco říkají, určitě se na to podívejte. Ostatní se ale jistě zasmějí taky, i bez znalosti souvislostí. Za mě 90 %. A teď se musím znovu podívat na Muže na Měsíci.

plakát

Imposters (2017) (seriál) 

Promyšlená a celkem i napínavá show, finále se také vydařilo, a tvůrci již mají téměř vymyšlenou 2. sérii, která by měla vysvětlit mnoho k té první, a rozvinout další příběhy. Těším se na pokračování, za mě po 1. sérii 88 %

plakát

Stážista (2015) 

Výborná komedie z reálného světa moderní doby, ve které se najde mnoho rodičů. Spojení Roberta De Nira a Anne Hathaway funguje naprosto dokonale. Za mě paráda na oddych, 85 %

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Výborný seriál, který se rozjíždí až po několika dílech. Nenechte se tedy odradit hned na začátku, stojí to za to. 90 % Daredevil mě na druhou stranu nudil a přestal jsem ho po několika dílech sledovat, tohle je ovšem jiné kafe.

plakát

Najděte mi hrdinu (2015) (seriál) 

Výborná minisérie. Ačkoliv jsem si nemyslel, že by mě seriál o nižší politice (městská část) mohl zaujmout, tak už pilot mě chytnul tak, že jsem byl zvědav na další díly. Seriál vyniká výbornými hereckými výkony, objektivním nadhledem a samozřejmě samotným příběhem, který opět ukazuje, že politika jednoho může vynést do nebes a druhého totálně zničit. 95 %