Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (81)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Jediné, co můžu dodat - vyšla 1. série 8x60min - celou jsem zhlédl na jeden zátah. Šel jsem spát ve tři ráno :D

plakát

Čarodějnice (2015) odpad!

Do kina nějak často nechodím, ale že by se během hororu nikdo nebál, ba naopak se několikrát celým kinem rozléhal smích, to se jen tak nezažije. Prostě brak o čarodějnici, která ve filmu vlastně hraje minimální roli, brak, kde se jenom modlí, seká dříví a kde se vše završí takovou malou lesbi show u táboráku.

plakát

Divoška (2008) 

Hodně slabé :( Nuda a ani to teenagerovské drama za to nestojí...

plakát

Orphan (2009) 

Naprosto úžasný. Během těch 118 minut jsem sice tenhle film nesnášel, chtělo se mi řvát, chtělo se mi brečet, měl jsem nervy na krajíčku, ale tak to má asi být - řekl bych, že to bylo všechno, co jsem od toho očekával. Akorát bych si to příště pustil na Halloween a ne na romantický večer s drahou polovičkou.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Možná to je i tím, že tohle téma je mi blízké, ale myslím, že jde o to nejlepší, co jsem v poslední době viděl. :)

plakát

Co děláme v temnotách (2014) odpad!

Vybavím si tak 2-3 scény, kde jsem se zasmál. Jinak nezajímavé, nestrašidelné, nevtipné... Troufám si říct, že jsem vycítil a pochopil scény, kdy jsem se "měl smát" (pokud by mi snad někdo chtěl dát najevo, že mi to jen nedošlo), v momentech parodie nějakého faktu o upírech, ale mě to nepobavilo. Osobně si myslím, že tato komedie/horor je pouze přechválená, což mi možná nasadilo větší očekávání. Znovu bych se na to podíval asi jen pod hrozbou mučení.

plakát

Tupíři (2010) 

Podruhý bych to vidět nechtěl, ale na jednorázový večerní obveselení Tupíři celkem poslouží. Parodie jako vyšitá, která od první chvíle silně pálí do Stmívání, kterého se drží zuby nehty. Chvílema jsem se i dost zasmál a popravdě, více jsem od toho přece ani nečekal :)

plakát

REC (2007) 

K tomu můžu říct jen to, že se stydím, že jsem tento kvalitní horor viděl poprvé v roce 2015.!

plakát

Pomsta (2011) (seriál) 

Zpočátku jsem to přímo hltal. Třetí série je pro mě bohužel ukázkou toho, že někdo nevěděl, kdy přestat. Už se to zbytečně natahuje, komplikuje, věříte tomu míň a míň. Přesto se stále držím, koukám a mám to moc rád, snad nezklamou... Konec 3. série - dost silný, i když asi ne podle mých představ. Některé díly to táhly nahoru, jindy to bylo slabší, každopádně to od počátku hodně oslabilo... Dodatečně doplňuji - konec 4. série byl podle mých představ, celé poslední tři díly se nesly v duchu důstojném mému hodnocení.