Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Novelu od Stephena Kinga jsem četl a byl z ní nadšený, a když jsem zjistil, že Frank Darabont natočil adaptaci této skvělé knížky, byl jsem u vytržení. Mé očekávání tento film splnil, možná i předčil a skvěle jsem si to užil. A když jsem si poté projel zajímavosti, tak mi je Kevina Costnera opravdu líto :), i když si ho jako Andyho nějak neumím představit. (hm… škoda)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest je můj úplně nejvíc nejlepší filmový kamarád, který mě rozesměje pokaždé, co si na něj najdu čas. Takových filmů už asi moc nebude a to je škoda. :) PS: Utíkej, Forreste, utíkej!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Tímto filmem ukázal Clint Eastwood, že neztratil v žádném případě svou hereckou „velikost“, která výjimečně převyšuje jeho režisérskou činnost. Je to jeden z filmů, který určitě dlouho budu nosit v paměti a jeho brilantní závěr je nezapomenutelný.

Po čem ženy touží

Po čem ženy touží (2000)

Kdo by nechtěl vědět, co si ženy myslí? Melu Gibsonovi se to podaří a divák (muž) to s ním prožívá, jakoby měl sám tuto moc. Dvě hodinky uplynou jak voda v řece a muži jako já si na konci filmu přejí, aby trval ještě alespoň jednou tolik. Co mohu dodat na závěr?? Prostě velice příjemný film!