Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (51)

plakát

Divergence (2014) 

Spoustu věcí mi v tomto filmu nedávalo uplně smysl, ale je to jen film a ten nemusí být nutně podle selkého rozumu. Takže...ze začátku to vypadalo nadějně, zajímavě, a říkala jsem si, že to asi fakt bude pecka, ale pak mě to trochu začalo nudit, a příjde mi, že kromě první a poslední půlhodiny mi ten film tak nějak unikl. Herci byli sympatičtí, a docela jim to i šlo na to jaké dialogy museli ventilovat. Já myslím, že za podívání to asi stojí.

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

miluju filmy o géniech. Každý film, který obsahuje superinteligenci v jakékoliv postavě má u mě body navíc... Ani nevím proč. asi už automaticky čekám, že ti chytří lidi nebudou dělat ve filmu jednu blbost za druhou. Líbili se mi herci, líbil se mi scénář, a líbil se mi báječně vydařený vztah mezi hlavním hrdinou a psychologem...Robin Williams byl pro tu roli báječný. jop sledovala jsem to se zájmem a nadšením..Ano tento film si rozhodně pusťte.

plakát

Don Jon (2013) 

Na teto film jsem se těšila, a to hlavně protože Joseph Gordon-Levitt je můj oblíbenec, a taky jsem byla zvědavá jak zvládně ukočírovat tak zajímavé a jednoduché téma. zahrané to bylo moc hezky, herci působili přirozeně, a charaktery postav byly vlastně dost dobře promyšlené a vyjádřené. Sice ten příběh je takový jednodušší, ale proč ne.... i když mám stále pocit, že to není uplně to pravé ořechové. každopádně hvězda navíc za Josepha:-)

plakát

Drive (2011) 

Ryan mě zase nezklamal. Ale ukecaný byl až hrůza :-D Klasicky fešák zazářil. Soundtrack byl opravdu tak dobrý jak se proslýchalo. Začátek vás chytne. A pak se to tak nějak táhne, zaplétá a na konci jsem s podivem řekla- co se to právě stalo? tohle je konec? nemám počkat na titulky nebo na nějaký psaný dozvuk? ale pak jsem se zamyslela ,a nakonec to byl velmi adekvátní a vhodný konec.

plakát

Enderova hra (2013) 

Tak tohle se mi líbilo. Zahrané to bylo moc hezky, vynikající myšlenka.Když bojovali, tak jsem se přistihla že někde vzadu hlavy skutečně fandím, takže mě to dokázalo hezky vtáhnout do děje. Dvě hodiny utekly jako voda, žádná dlouhá hluchá místa. určitě stojí za to tento kus vidět.

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Obvykle nemám potřebu přidávat komentář k filmu, který jsem viděla už jako dítě, ale pokud se k němu vrátím, a dokonce několikrát...., tak prostě musím. :-) tenhle film absolutně miluju! a věřím, že každý kdo ho uvidí, jej bude milovat také. Snad všechno mi na něm příjde perfektní, včetně druhého dílu. :-) pokud jste nikdy neviděli ( čemuž nevěřím) tak doporučuju. :-)

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Už když jsem si tento film pouštěla, tak jsem tušila, že to nebude nejepší filmový zážitek mého života. Ale dostal šanci, a nebylo to zas tak uplně tragické. Kolem hororu a komedie to sice ani nešlo, ale nápad to byl zajímavý. Věřím, že napsané jako povídka by se mi to líbilo. Celé dílo mi přišlo takové slátané a něco mi pořád chybělo. Jako bych pořád čekala až se to rozjede a najednou - konec filmu. Myslím že je to jeden z těch filmů, který brzo zapomenu.

plakát

Joker (2019) 

Totální psycho. Byla jsem na tom v kině - doporučuju vidět. rozhodně to není veselý film... spíš z něj přímo tryská deprese. Určitě Vás to donutí se zamyslet nad životem a nad tím jaké máte štěstí, že žijete tak jak žijete. Získáte na jokera jiný pohled. takový...pozitivní? ne ne ne... chápající? těžko říct... protože si říkáte... tož to by muselo zákonitě hrábnout každému.

plakát

Kočka (2012) 

Měla jsem chuť na kýčovitou, předvídatelnou, nerealistickou blbinu, u které nemusíte zapojit mozek, ani se na to moc soustředit. Tak jsem si to pustila.Dostalo se mi přesně toho co jsem chtěla. Nicméně nijak zvlášť mě to nenadchlo. Dost jsem se nudila, pobavit mě to taky nedokázalo. A kdybych si u toho nedělala výpisky do školy tak si myslím, že to ani nedokoukám. Ale zase nebuďme uplně kritičtí... zkouknout se to víceméně dalo, ale myslím, že na tohle velice velice rychle zapomenu, a stane se z toho prostě film, který propluje kolem mě bez většího vzrušení

plakát

Krev jako čokoláda (2007) 

Přeměna na vlka mě upřímně rozesmála... to bylo tak špatné až to bylo vtipné. A takových perel tam bylo více, třeba to neustálé odrážení od stěn když utíkali...Chjo... Pesánci byli překrásní. Takže už jenom protože se tam objevili, má tento film plusové body. Jinak celé mi to přišlo takové utahané. a i když to nebyl předlouhý film, měl takové hluché místa, které byly prostě zbytečné. Hlavní love story celkově nefungovala,taková bez jiskry. Ono celkově to bylo takové mdlé.Ale jako námět to byl poměrně dobrý, akorát se to tak trochu nepovedlo.