Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

Arcadian (2024) 

Taková levná pitominka s celkem sympatickejma hercema. Cage si tady poležel. Zbytnělý broučci si tady zablbli. A film za chvilku bez většího napětí skončil. Těch jedno a dvouhvězdičkovejch filmečků notně přibývá. 40%.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Neuvěřitelně nepovedená ptákovina. Začátek je přesně ten druh filmů, který mám nerad. Realita, sny, představy. Pak se to otočilo, ale ani tak nic, co by mně nějak zainteresovalo do děje. Ono totiž dalším problémem je neskutečně blbej výběr herců v hlavních rolích. A korunu tomu nasadí konec. To už vypadalo jak Ein kessel buntes. Buď Vaughn spadnul na zahradě ze stromu, a nebo má k někomu nějakej dluh. Jinak nechápu. 20%.

plakát

Cult Killer (2024) 

Dost nepodařená věc. Na odpad to není, ale ani není o čem recenzovat. Už jen to, jak ty dvě spolu hovoří bylo na pováženou. Takový filmy člověk buď zkraje vypne, nebo to odsedí, nebo při tom usne. Já to dočuměl až do titulků. 30%.

plakát

Damaged (2024) 

Neuvěřitelně nanicovatej snímek. 20%.

plakát

Hra doopravdy (2024) 

Tak komedie to moc nebyla. Akce nějaká byla, ale nic, co byste si jako diváci mohli zapamatovat. Vlastně je to hodně podobný Plánu pro rodinu. Což tady už někdo zmínil. Obsazení spíš llegrační. Na jedno použití v klidu vstřebatelný. 40%.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Hned zkraje musím poznamenat, že originál s Patrickem mám rád. Ta správná devadesátková zábava. Navíc malej, a vyzáblej herec, věnující se amaterským bojovým uměním se tady snaží, seč mu síly stačí. Naštěstí mu Rowdy  Herrington nepostavil do cesty nikoho podobnýho jako v remaku. Ten sem se rozhodnul sledovat s čistou hlavou, a nesrovnávat s originálem, a neplkat kraviny. A musím uznat, že je to drtička. Nějaký nešvary tam jsou, ale to všechno vynahradí chlapská vizáš, a pěsti drtící sklo. Líbilo se mi to, a to hodně. A jako třešnička na dortíku je Conor McDavid, kterej tady hraje extrémně pošahanýho zmrda. Reálně asi za čtyři půlměsíce, ale na just všem filmovým odborníkům, uměním potrefeným kritikům a VERBALně přebujelejm idiotkům dám plnou palbu. Domluvil jsem. 100%.

plakát

Irské přání (2024) 

Vůbec se nečekal, že mě to bude bavit. Vlastně jsem byl zvědavej na Lohanku, jak se s tím herecky popasuje. Kdysi hezoučka dvacetiletá s rošťáckým kukučem, dnes jí táhne na čtyřicet, ale vypadá o deset let starší. Film je to ale fakt mizernej. Ženich má pohyby jak buzík, a navíc irská bohatá rodinka, aristokrati, a do rodiny si vezmou šikmoočku. Chaaa. Asi dobrá partie. Netflix se v těch současnejch trendech už ztrácí. 10%.

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Občas docela dobrá likvidace. Jinak ale recyklát, kterejch je ještě pořád dost. Tohle asi taky nebude áčkovej rejža. 30%.

plakát

Kód 8: Část 2 (2024) 

I přes to, že se vlastně na ten film kouká docela dobře, tak nakonec je to takový zbytečný. První film si vůbec nevybavuju, takže sem k tomu přistoupil jako k samostatnýmu filmu. Jo, kdyby si člověk připomínal každej film, kterej chce vidět, a kterej má pokračování, nedělal bych nic jinýho. Každopádně i tenhle film bude mít hodně podobnej osud jak jednička. Za týden už nevím, o co šlo. 50%.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Neskutečně nudná haluz. Kterej debil tohle financuje.Teď musím na transplantaci nehtů komplet. Protože při sledování tohodle útrpnýho tripu do vesmíru jsem si je okousal na dřeň.  Díky za to. 10%.