Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (260)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Parádní pěsťovačka! Příběhově se to sice nemá moc o co opřít, ale zato je to úplně poctivý a fakt krásně chlapský akčňák jaký tu hodně dlouho nebyl! Celý ten 80's feelingbjsem žral a nenudil jsem se ani chvilku. Jake je prostě borec, který to celé s přehledem veze a potičky s McMagorem jsou totální libofky! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Doug Liman keď má svoj deň a chuť tak sa prekonáva a ponúka jednu lepšiu scénu za druhou a tu to tak je a teší aj obsadenie kde si to rázne užíva  Jake Gyllenhaal v polohe na oko skromného ochránca ale vo vnútri riadneho zviarata.  Conor McGregor je herecké drevo ale aj tak bavil. /80%/ ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Máme tu jednoho vypatlance, který mlatí jiné vypatlance za peníze na žíněnce obehnané pletivem. Ikdyž se stal mlátičkovým žampiónem, smrdí korunou jako bezdomovec na nádraží. Proto přijme nabídku čističe odpadu v jednom motorovýmestu. Ten odpad silně zapáchá alkoholem, zvratky, silnými kecy a velmi pomalým chápáním. Vyhozený odpad se totiž neustále vrací a dělá opakovaně bordel. Do problémového motorestu musí tedy nastoupit náš vyhazovací čistič, který začne dělat svoji práci tak kvalitně, že v místní nemocnici musí sestřičky a doktoři chodit na přesčasy. Kdo tedy nakonec koho vyhodí, že už nebude schopný se vrátit? Odpověď získáte v remaku filmu z roku 1989, kde ty vypatlance vyhazoval Páťa Žwejkačka. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Floridsky prosluněná, vysoce zábavná testosteronová blbina s překvapivě obsazeným a opět parádně fungujícím Jakem Gyllenhaalem. Doug Liman pomáhá Joelu Silverovi updatovat jeho osmdesátkovou klasiku do klipařsky dynamického hávu s fyzicky intenzivními mlátičkami, ale vždy s nadhledem nenáročné domácí VOD zábavy. Nový Road House obsahuje jedinou psychologicky funkční scénu (dialog v baru s drážděním traumatu hlavní postavy) a má blíže k energické punkové komedii než k dramatu. Jeho nejkomičtější postavou je hlavní Gyllenhaalův protivník, ultimátní bitkařská mašina Conor McGregor, ztělesňující vtipně přepálenou bezmozkovou mačo suverenitu s bezhlavou zuřivostí. Pozvánku do Fast & Furious má po tomto výrazném filmovém debutu jistou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to. Príbeh nič moc, no plážové prostredie, hudba (fajn vypalovačky), kočka Daniela Melchior, Jake Gyllenhaal (chlapec sa dobre vymakal) a McGregor ma bavili až do konca. Trošku mi vadilo, že sa Dalton (Gyllenhall) usmieva v každom druhom zábere ako dement, ale koniec koncov to bol sympaťák, ktorý vás dostane v pästných prestrelkách (tak ako aj "hravá" kamera). McGregor hral magora, ktorým tak trochu vlastne aj je a očividne si to aj užíval, toto mu sadlo ako uliate. Doug Liman vie natočiť pútavé (Na hrane zajtrajška), akčné (Agent bez minulosti) a aj zábavne (Pán a pani Smithovci) filmy a toto je kombinácia všetkého. P.S.: nezabudnite na scénku za titulkami. 80% - 4* ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • 21. marca 2024 vyšiel film na Prime Video od Amazon MGM Studios. Ide o prvý film vydaný ako súčasť osláv stého výročia založenia MGM, pričom na začiatku tohto filmu bol odhalený variant ich loga na „100. výročie“. (Arsenal83)
  • Stejně jako původní Road House (1989) má i tento film stejnou stopáž – 114 minut. (Sebule)

Reklama

Reklama