Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Kouzelnej svět jak v Avatarovi. Prakticky celej děj se tady odehrává, a to je pro mě první mínus. Potom to, že asi desetkrát zazní, jak bílý ubližujou černejm. Nakonec ale všechno dobře dopadne. Válka je potlačena, črerný grupy se vrátěj k tanečkům, vyleštěj kovový kraviny na ksichtech, opečou červy, a jede se dál. Na konci pak padne něco o tom, že asi bude ještě pokračování tyhle zhůvěřilosti. To bude zřejmě za jednu hvězdici. 30%.

plakát

Mayday (2023) 

Tak jako vždy si po necelým půlroce připomínám tenhle kousek. K Richetovi mám poměrně vřelej diváckej vztah, stejně jako k Butlerovi. Oproti premiéře jsem do toho šel jako akční divák, kterej v současný době má silnou abstinenci, a to nejenom v akčním žánru, ale i v žánrech tomu podobných. Film je to vlastně poměrně uspokující, sice podobnejch bitek, jako v tý zbořenině mohlo bejt víc, ale nakonec proč ne. Dobrý. Ta odstřelovačka dělá vždycinky tak pěknou paseku. Radost pohledět. 80%.

plakát

Pozvánka do pekla (2022) 

Dvě ze soucitu. Nefunkční, bez napětí, bez strašení. Pro děti. 30%.

plakát

Ďáblova kořist (2022) 

Co se týče exorcismu, filmy o něm mě nikdy příliš nelákali. Něco vymyslet už nejde. Ty tři hvězdy co dám, jsou spíš nadprůměr. Tenhle žánr už víc procent neunese. 50%.

plakát

Lovec hlav (2022) 

Ten film je spíš za dvě hvězdy. Jenže režisér je už ostřílenej tvůrce, který má na svý paži opravdu pěkný kusy. Obsadil navíc fakt parádní squadru. Takže i když příběh kulhá, přestřelky jsou nanicovatý, tak prostě za odvahu tohle dnes natočit musím ocenit. 50%.

plakát

U tebe nebo u mě? (2023) 

Pitomina, na který je vidět, že to točila žena. jo, kde jsou časy romkomů, na kterejch makali slavný rejžové. Tohle je škvár. 30%.

plakát

Karanténa smrti (2022) 

Jediný s čím můžu souhlasit je, že naháněčky jsou kurva intenzivní. Jinak pointa trapná. a navíc bohužel i pravdivá. Moc by nás nezbylo, kdyby to takhle chtěl řešit každej magor. Film spíš slabej. 30%.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Kvadratura muže (2023) (epizoda) 

Recyklát už stovky různejch krimi seriálů . Blbě obsazenej. Třeba Leoš Ruka je čistě na facku. Davida jako herce mám rád, a jeho rozhodnutí se na určitou dobu stáhnout mu schvaluju. Je prakticky všude. Díly maj slabou nebo podprůměrnou úroveň. Dramatický málo, akce nijaká. Jen v dílu o lupičích bankomatů to mělo drajv, a zločinná skupina měla úroveň. Ovšem konec úplně na hovno. Jinak díly se podobaj jako vejce vejci všemu, co už jsme v minulosti viděli. Slabota. 40%.

plakát

Jedna rodina - Johan (2022) (epizoda) 

Vydržel jsem poměrně dlouho. Točí se to kolem dvou naprosto nesnesitelnejch postav. Berenika Kohoutová a Zuzana Vejvodová. Ty dvě mě dokážou tak otrávit, že smekám před sebou a všema, kteří to vydrželi až sem, a kteří nedejbože budou pokračovat. Protože toto dobrý fakt není. A i přes to, že film Střídavka nebyl taky žádnej zázrak, tak je to 90 minut prudy. kdežto seriál bude pít divákům krev bůhvíjak dlouho.S koncem šestýho díu s tímhle serošem končím. Dost pozdě. P.S. Bohužel jsem se nechal nalákat nicneděláním na další díly, a snížím hodnocení na jednu hvězdu. 20%.

plakát

Úsměv (2022) 

Další z řady horůrků s neutěšenou, depkoidní atmosférou. Není to plný krve, gore tady je poměrně střídmě, ale je to sakra atmosférický. Fakt slušně depresivní zážitek. 80%.