Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 292)

plakát

Podraz (1973) 

Konečně jsem si pořídil tenhle podvodnickej klenot na nosiči. Výbornej film, výborný obsazení.80%.

plakát

Oko dravce (2008) 

Nedávno znovu viděno. Nechci se opakovat, ale tahle doba kolem roku 2000 byla pro filmy zlatou dobou. 80%.

plakát

Erin Brockovich (2000) 

Jedna hvězda dolů. Strašně dlouhý, bez silnějších momentů. Na pováženou je, že ve filmu o soudním sporu nejlíp fungovali scény s Eckhartem z tepla domova. Jedno se ale musí nechat Julii, protože v tomhle filmu byla fakt k sežrání. 50%.

plakát

Co ste hasiči (2021) (seriál) 

V poslední době se víc než kdy jindy dost mučim sledováním sračkovitejch filmů, a občas i českejch seriálů. Tenhle jsem (opravdu dobrovolně) odkoukal celej. A to i přes to, že už po druhým dílu bylo jasný, že to za víc než jednu usmolenou hvězdu nebude. Snad Nový se Zavřelem, a v prvních dvou dílech Pechlát se svoji ženou zajistili občas nějakej vtip. Ty druhý dva v dalších dílech už jen paběrkovali. Zato Petr Rychlý, se svoji huhlavou mluvou, uměle vypadajícím vousem, a toporným herectvím nebavil, a jen potvrdil, že hrát stejně jako Kopta neumí. Jestli to měl bejt pokus o hasičskej Okresní přebor, tak se to hrubě nepovedlo.20%.

plakát

Takový normální kluk (2021) 

Totální kravina pro desetileté pubertální negramoty. Na film mě nalákala R.L.Cook, ovšem ta ve filmu zabere zhruba pět minut. I přes to, je ze všech ženskejch rolí jediná, která má hezkou tvářičku, a jisker v očích na rozdávání. Ovšem film se podobá dětskejm filmům, který vysílá tv Disney channel a další pubertální stanice. Prostě je to stejně kreténský, jako doba, do který se teď celej svět každý ráno probouzí.20%.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Po dlouhý době jsem vrazil dvd kotouček do přístroje, a nestačil se divit, jakou kravinu jsem tak vysoko hodnotil. Ta nej dvojice , což v tomhle filmu byl Liška s Krobotem, se účastnila pouze první čtvrthodiny. Jinak trapnost největší. Tak tohle jsem poprvé viděl asi zcela nalitej, jinak nechápu. 40%.

plakát

Insight (2021) 

Je tady už všechno napsáno. Hlavní postavy bez sebemenší snahy hrát. Hlavní klaďas vypadá jak dítě z deváty třídy. Akce je dost, ale je to neskutečná nuda.. Co to vlastně bylo.10%.

plakát

Sweet Girl (2021) 

Tak ani tohle díru do světlíku neudělá. Sice nějaká akce tady je, ale snad v případě Momoi to ještě ujde, ale ta holčina, to už mě moc nebralo. Navíc ta zápletka je dost mizerná. Kdyby všichni s podobnou doměnkou začali jančit, tak ty vole, to by byl chaos. Jako projekce Netflixu bez újmy, ale jednou stačí. 60%.

plakát

Top Gun (1986) 

Film sem si koupil na Bd disku jako vzpomínku na začátky kariéry mýho oblíbenýho herce. Ale ty tři hvězdy jsou fakt maximum , co můžu filmu dát. Hroznej Val Kilmer, přehrávající Cruise. 70%.