Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Už nikdy nic nebude jako Nagano. I slza ukápla... Rázem jsem byl zase sedmiletej kluk, co se ve škole místo výuky kouká na hokej a v neděli ráno odpočítává poslední vteřiny zápasu s Ruskem, a rázem to zapíjí rychlejma špuntama. Tenkrát jsem z toho samozřejmě neměl tolik rozum, o to ale radši se mi na to ted vzpomíná. Na ten finálový den do smrti nezapomenu! Navrhuji tenhle dokument zařadit mezi národní kulturní dědictví, proč ne když to muže bejt i Helenka von Dráček, a na základní škole jeho promítání vyhradit jednu hodinu tělocviku.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Já sem teda dost na rozpacích, ale přišlo mi to ke konci už moc natahovaný a ukecaný. Není ta špatnej film, rozhodně posun od VII. která byla jen předělávkou IV., ale je to strašně ukecaný. Luke Skywalker tady není ten Luke Sawalker a scéna se supermanem Leiou... WTF? Hodně sem váhal jestli tomu dát 5 hvězd, ale nakonec dávám 4... Jumanji mě bavilo víc ;)

plakát

Svět podle Putina (2017) (seriál) 

Zajímavej pohled z druhý strany, zároveň je ale potřeba nevěřit uplně všemu Putin řekne, ale spousta věcí spousta věcí vede zamyšlení. Dodávám že rusáky rád nemám a američani jsou pro mě jen navoněný rusáci.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Ze všech debilních českejch seriálů, je tenhle asi nejmíň debilní. Pořád je ale tak debilní že se na něj dívat nedá. Jo a tady jsem poprvév životě viděl vietnamce, kterej dělá že mluví jako vietnamec ale nejde mu to :D

plakát

Smrtihlav (2017) 

Anthropoid, verze pro američany. Historicky hodně nepřesnej, ale potěšilo mě když "naši" vojáci ve skotsku začali zpívat, ČESKY, naší a posléze i slovenskou hymnu, tu už samozřejmě slovensky.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Hrozná spatlanina, chvílema se člověk v těch věčnejch flashbacích úplně ztrácí.... těsně před koncem sem v kině usnul.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Sorry jako, ale na můj vkus až moc vážný...

plakát

Parťáci (2016) (pořad) odpad!

Česká YouTube scéna je hnůj a podle toho taky vypadá tohle...

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

NE! Tohle není Hvězdná Brána! Dvě hvězdy za občasný cameo členů SG-1, jinak ani prd... Naprostý znásilnění značky SG. Ještě štěstí že se dalšímu znásilňování a vykuchání, a to Rolandem Emmerichem, učinilo přítrž. Děkuji bohu... A to jsem ateista.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Oddychovka a kupodivu i zábava, ani ten českej Bíbr mi tam nějak nevadil.