Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Kdybych měla vybrat jednu celebritu, kterou miluju od doby, kdy jsem jako dítě začala vnímat filmový svět a stále mě drží - tak to je rozhodně LEO! Leo je zřejmě láska na celý život. Geniální herec, o kterém jsem já vždycky tvrdila, že to dotáhne daleko, a to ještě v dobách - kdy se mu všichni smáli jaký to je Jack Dawson slaďoušek. Viděla jsem každý jeho film a hodlám v tom pokračovat. Leo for life! 

Robert Redford

LEGENDA! Těžko bych hledala jiná slova, jak popsat někoho, koho si takhle vážím a ke komu tolik vzhlížím! Redford mě baví jako herec, tak i režisér. Neskutečný přínos filmovému průmyslu. Moje nej: The way we were, The Natural, Out of Africa, Barefoot in the park, The horse whisperer, All the president's men. Režie: Quiz show, Ordinary people. SMEKÁM!

Cillian Murphy

Cilliane, Cilliane, na Tebe já trpím! Těžko budu hledat slova. Jsi nadčasový, jsi svůj, jsi geniální, jsi precizní, jsi sexy, jsi tajemný, jsi všechno! Ten hlas? Ten akcent? Co je víc? 

Joaquin Phoenix

Joaquin je obrovský talent a já zbožňuju jeho styl hraní a výběr rolí! Přemýšlí nad nimi, jde do všeho naplno. Obdivuju jeho osobnost a nebojácnost. Je naprostá radost ho pozorovat. Je bezprostřední, ujetý, hluboký a naprosto magický! Sleduju ho léta a dál budu. Jeden z mých největších oblíbenců! 

Chris Evans

Oh boy, kde začít? Já, která nemám žádný zvláštní vztah ke komiksům. Já, která shledávala kapitána Ameriku dosti kenovským, místy až slizským. Já, která nechápala, proč ten humbuk kolem něho. Tak ta samá já se po x letech probrala a nechápe, co se s ní děje při pohledu na pana Evanse. Teď s ním sjíždím každý i sebemenší film, co mi kdy unikl. Asi jsem potřebovala čas, on asi potřeboval dozrát..nevím...ale on je nyní tzv. full package! Nejen jako herec, ale jako člověk/chlap. Když pomineme fakt, že je abnormálně pohledný a do toho skvěle hraje - tak nám zbývá spousta neuvěřitelných, mně děsně sympatických, vlastností jako že: je při zemi, je chytrý, je hroznej dobrák, skromný, vtipný, skvěle tančí, je romantik, nebere se vážně, je nevídaně upřímný, hraje na piano, miluje hory, psy, medituje a jeho nejoblíbenější film je: Legends of the fall! Tak já vám nevím...jediná chyba, co mě zatím napadá je, že mi ještě nezavolal! Jo dobře, jsem zamilovaná, ale omlouvat se nebudu! Jen chci říct, že Chris má neskutečnej potenciál a já mu neskutečně fandím! Těším se zejména na další režisérské počiny!