Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Od prvního dílu je tenhle seriál úžasný zabiják času a strašná zábava. Když jsem se na to začal koukat, tak to zrovna bylo někde na začátku třetí sériie, to znamená, že na první a druhou sérii jsem se koukal téměř bez pauzy asi dvacet hodin v kuse. Každá hezká herečka se rychle svlékne. Herci tu hrají dobří aji hudba je dobrá, opening nepřeskakuji, což v tomto případě hodně vypovídá o jeho vysoké kvalitě. Natáčí se v mnoha exteriérech najednou, což je určitě taky plus. Snad jen je trochu škoda, že v každém díle dostává každá postava málo času, někdy se třeba nějaká očekávaná postava ani objeví (pak všichni brečí, že tam Dany nebyla..). Díly jsou přitom na seriál docela příjemně dlouhé. Každopádně tomu dám pět hvězdiček, za to, jak moc mě to bavilo

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Seriál na který jsem se koukal, když mi bylo dvanáct, tehdy mě strašně bavil, a když se dneska náhodou kouknu na nějaký díl znova, pořád mě baví. Některé díly jsou slabší, ale v průměru mají velice ploty spojené dohromady, sem tam nějaký vtip a prostě je to dobrý!

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist (2003)

Pro mě rozhodně nejlepší anime (i když jsem jich tedy viděl málo). Atmosféra tohole díla je úplně dokonalá, až mi z ní často naskakovala husí kůže. Když jsem se na to začal koukat, tak jsem zvládl třeba i 20 hodin denně, takže mi to moc dlouho nevydrželo, ale byl to dobrý zážitek a je mi docela jedno, že to není podle mangy. I když je pravda, že by tomu možná slušel nějaký větší závěr, zas tak málo dílů to nemá.