Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (453)

plakát

Barbie (2023) 

Odvážná a zároveň velmi bezpečná snaha o romantickou bláznivou komedie, která ve většině stopáže skvěle funguje. Tahle příjemná oddychovka se snaží o společenský i feministický přesah, ale pořád v rámci mantinelů velkého korporátu, což nikdy nemůže dopadnout tak, jak bychom si přáli. Ken za 100%, zbytek filmu 60%.

plakát

Minnie a Moskowitz (1971) 

Krásně natočený vhled do strašně zlého začátku vztahu. Záměrně odpudivě napsaná hlavní dvojice dělá z filmu naprosto nekoukatelnou mačo antifeministickou sračku. 10%

plakát

Minulé životy (2023) 

Pro cílovku pravděpodobně jeden z filmů roku, pro všechny ostatní příjemná indie záležitost, která otevírá osobní témata a velmi úspěšně jimi provází až do skvělého konce. Skrze zajímavý příběh, jde spíše o lyrický počin, který může působit natahovaně, ale i v tom je jeho osobité kouzlo. 70 %

plakát

Oppenheimer (2023) 

Velice procedurální a edukační, ale i přes to velká a především hlasitá bomba.

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Přepálená snaha o sebereflexní žánrovku, které bohužel chybí dotaženější vtipy a především vetší odvaha vystoupit jen z laciných inspirací konretních romantických filmů.

plakát

Miracle Mile (1988) 

Naprostá šílená jednohuba, která přesně definuje období, ve kterém vznikla. Na vyšší hodnocení si netroufám, ale cením, jaké měli tvůrci koule.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Po čtvrté už to ztratilo koule, stejně jako režisérka. Meta, přebarevná, homo, pseudo, laciná, umělecko, eko, bio, antikorporátní vyhoněnina, která nastavuje zrcadlo přesně do rektálního otvoru.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

20th Century Studios se nebálo absolutně zprznit vlastní filmotéku, klobouk dolů. Příště prosím ne tak tvrdě a hluboko.

plakát

Mrazík (1964) odpad!

Nejvyšší čas, nadobro smazat z českých TV programů tenhle sračko pseudo kult, i na malých sankcích přeci záleží. A samozřejmě ještě vyvlastněním navrátit Karlovy Vary Česku, naše filmová Mekka si to zaslouží.