Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (239)

plakát

Maraton (2005) 

8/10 Korejci prostě holt umějí a dokazují to pořád. Sice hodnocení na devadesát procent se mi zdá trošičku nadsazené, ale musím uznat, že se jedná o velice citlivě natočené drama, kde všechno a všechny zastiňuje herecké umění hlavního představitele.

plakát

Kdysi byli bojovníky (1994) 

8/10 Tak nevím jak se k tomu vyjádřit. Svět je plný násilí a špatnosti. Ale to už vím dávno.

plakát

Obyčejní lidé (1980) 

10/10 Jsou prostě filmy po který si člověk musí dát na nějaký čas s filmy pauzu a Obyčejní lidé jsou přesně takovým filmem.

plakát

Písečná žena (1964) 

9/10 Jak to už tak většinou bývá, kniha bývá lepší než film. Písečná žena je jedou ze světlých výjimek. Film má v sobě vše, co mě tak fascinovalo na knize.

plakát

Zlaté časy rádia (1987) 

7/10Tím, že zde nehraje Allen, působí jakýmsi zklidňujícím dojmem. Jsem se přistihl, že jsem se zasnil a nechal se unášet zlatými časy rádia.

plakát

Darebáčci (2000) 

8/10 První polovina naprosto dokonalá, kde z každého dialogu srší vtip. Druhá polovina se ubírá jaksi kýčovitým směrem. Ve finále jsem ale přesto nadmíru spokojen.

plakát

Hodiny (2002) 

9/10 Hvězdné herecké obsazení se nemusí rovnat vynikajícím hereckým výkonům. V tomto případě tato rovnice platí beze zbytku. A pak, že se už netočí dobré filmy..... a musím se jenom smát některým zdůvodněním, proč je pro některé tento film nuda.

plakát

Čas (2006) 

7/10 Poté co jsem si nechal pár dní na vyřknutí soudu o tomto filmu, jsem dospěl k závěru, že je to jeden z jeho "nejslabších "kousků. Ale i přesto to je zdařilý film, který mu může většina filmařů jen závidět.

plakát

Stůj při mně (1986) 

8/10 Kdosi tady psal, že je-li vám 12, přidejte ještě jednu hvězdičku. Nemohu souhlasit, Je-li vám 12, uberte jednu hvězdičku, je-li vám víc než dvacet, přidejte dvě.