Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (308)

plakát

Selfie (2014) (seriál) 

Nemělo by se mi to líbit a přitom mě první díl odrovnal. Co to jako jééé? Počkám si na to, jak se to rozjede,, protože pilot nastavil laťku celkem vysoko. Skinny jeans joke byl skvělý!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Asi takhle - když mě něco dokáže slušně zabavit i po těch všech spoilerech, které jsem sice nevyhledávala, ale ani se jim nebránila v případě, že se na GoT jednou podívám, tak úspěch přece zaručen být musí. Ano, do deštivých dnů ideální podívaná, ale narozdíl od jiných seriálů se netěším ani tolik na to, co se bude dít dál, ale spíš na hlasy herců. Vím, že je to nejspíš divný, ale prostě ona většina osazenstva má tak "comforting voices", že je to fakt až na hlavu stavěné. A proto mám tenhle seriál a budu pokračovat v jeho sledování. :D

plakát

QI (2003) (pořad) 

Damn you Stephen Fry, damn you.

plakát

Víkend (2011) 

Got me every fu*king time. Je to ten film, který tady je vždycky, když jej potřebuju. Jakkoli divně to zní.

plakát

Catfish (2010) 

Přestože jsem stejně pojmenovanou (m)tv-series objevila dříve a na tohle pokoukání se dostala až po nějakém čase (a tudíž jsem si byla vědoma, co se stane a jak to skončí), nemůžu mu upřít to, že jsem prostě byla i po skončení celkem dost ohromena. To co se tam děje už dávno není za možnostmi lidského chápání, protože dneska je to běžná realita, která lidem pěkně motá hlavy i přes to, že se o tom sem tam někdo zmíní, občas o to zavadí noviny a tak. Něco jako neustálé vykládání důchodcům o tom, že cizí lidi (co to kecám, dneska skoro i ty známé) do domu pustit nemají a když vám někdo nabídne zdarma salám s tím, že se navíc podíváte na zámek...Myslím, že tenhle nejspíš fiction-documentary zůstane na nějaký pěkný čas ještě aktuální.

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

To takhle jednou dávali v telce večer film, který nám názvem nejspíš chtěl naznačit, že bychom se po zhlédnutí měli na nějaký čas zase cítit neporazitelní v tom, co jsme začali nebo teprve začneme, protože...se nemáme nikdy vzdávat a ono to jednou přijde. No jasně. Jenže tady je ta chyba. Nepočítám jako vadu zrovna to, že i když jsem nestihla prvním patnáct minut (protože jsem vůbec neměla v plánu se na to dívat), tak jsem absolutně o nic nepřišla a jakmile ho oslovila sexy bloncka, tak mi bylo jasný, jak to skončí, tohle je prostě ten film, ve kterých o překvapení rozhodně nouze bude a ani to, že o přesvědčivých hereckých výkonech celého ansámblu se taky hovořit nedá. To, proč má vůbec smysl komentovat tenhle počin, tak za to může to, že i přes prvotní obavu, že onen večer už nemůže být více zbytečně strávený a "Nikdy to nevzdávej" tomu asi nepomůže, tak na konci vám vlastně nic ani tak nevadilo a člověk si to v rámci možností užil a zjistil o čem přibližně je trénink crossFitu.

plakát

Pingu (1990) (seriál) 

Há úplně náhodou jsem dneska zapla Déčko, protože tohle prostě občas dělám a co nevidím, Pingu! Já na to úplně zapomněla, tohle byl jeden z nejzábavnějších večerníčků své/částečně mé doby a teď mám takovou radost, jakou slova těžko vyjadřují. Boží, musím si "čeknout" program, kdy přesně to vysílají, protože tohle si nenechám jen tak ujít.

plakát

Top Gear - The Burma Special (2014) (pořad) 

Oni si ten plný počet prostě zaslouží. Samozřejmě Afrikou se laťka zvýšila tak, že pokud někdy bude překonána, tak žádným hodnocením nebude moci být opravdu dostatečně oceněna, ale s tím se počítá. Ti "kluci" (nazývat takhle chlápky v jejich věku rozhodně nelze, ale když oni díky tomu jakoby omládnou, není-li pravda) prostě jsou si souzeni, jejich rošťárny neomrzí a Jamese vidět až tak naštvaného (no že mu to trvalo, s tím jeho šrotem si zaslouží obdiv, že se nedal) dokáže upřímně rozesmát. A samozřejmě nesměla chybět veřejná omluva po odvysílání dílu (ti lidi snad čekají na to, kdy se někdo možná nechtěně sekne), tentokrát díky Jeremyho "That is a proud moment, but there's a slope on it." :D

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Za to, jaký je to prase ani tak ne, protože to už byl dávno předtím, potenciál nepotenciál, ale jak si v tomhle "dokumentu" dělá ze všech pěknou pr***, to je prosím už moc. Věřím, že si po tomhle najde další skupinu fandů, co mu to žerou i s navijákem.

plakát

Svatba jako řemen (1967) 

Může mi někdo vysvětlit, proč se k takovým opravdu pokladům dostávám až teď? No každopádně jsem se takhle jednou večer nadmíru pobavila při "komedii o znásilnění". Liberálnost nade vše. Takové věci tady v téhle době chybí, přitom námětů by bylo až až, vždyť přece není nad to, když to ten film nekřičí jak urvaný, ale sděluje to méně umíněně.. Proč to kdysi šlo udělat?