Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Útěk (2012) 

landscape porn

plakát

500 dní se Summer (2009) 

přijemně bourá některý klišé, ale ve výsledku je to pořád jen chick flick o tom, že osudová láska existuje

plakát

Válka Bohů (2011) 

what did I do to deserve this faggotry? titáni = parta metrsedmdesát vysokejch týpků vyválenejch v blátě a zakouslejch do roxoru.. the fuck? ..a ta epická bitva, tak ta tam nebyla.

plakát

Acid House (1998) 

"Ten pitomec Nietzsche neměl pravdu, když říkal, že jsem mrtvej. Nejsem mrtvej. Jen na všechno seru." co víc si přát?

plakát

H.R. Giger Revealed (2007) 

Jahnův dokument je v první řadě špatněj, v druhý bezobsažnej a ve třetí zbytečnej. Nabízí toho uboze málo, až se nechce věřit, že pan režisér měl možnost tak dlouho a hluboce spolupracovat s Mistrem, aby nám pak předhodil povrchní zfilmovanej wikipedistickej škvár. Přijde mi to jako projekt studenta střední školy, kterej při něm ani nevystrčil hlavu z pokoje a veškerý záběry našel někde na netu a poskládal je tak, aby to vypadalo, že na těch místech opravdu byl. Nechat různý galeristy přežvejkat pár wikipedickejch vět a doplnit to astrologem (sic!) a Gigerovou historkou o spáleným hamburgru je opravdu uboze málo. Dokument, resp. parodie na dokument, mě totálně rozebrala už v momentě, kdy došlo na astrologickej výklad Gigerova myšlení a tvorby, ale naprostej vrchol pro mě byla následující scéna: Kamera si prohlíží kovovou sochu biomechanoida. Kamera zabere obličej otylýho opilýho chlápka a na plátně se rozsvítí velkej nápis: ANDRÉE LASSEN - UMĚLEC a následuje tento mistrný monolog (doplněn spoustou "you know I mean"): "Je to kovové... (oh, thank you, captain obvious). Je to surrealistické. (to jako fakt??) Je to spoustu fantazie a pravděpodobně (!!) s nějakou myšlenkou za tím. Myslím, že dělá věci jako nikdo jiný. A pokud jeden člověk dovede inspirovat celý svět tak jako on, pak musí být genius. Ale jistě také existuje velká skupina lidí, která jeho práci nesnáší. Myslím, že to je tak vždycky půl na půl. (?!)" Takže to máme komentář astrologa a komentář člověka, jehož uměním je pozlacená rozbitá posmrtná maska Michaela Jacksona a nevkusný cetky jako vystřižený z českejch gothic shopů, což se moc neliší od člověka, kterej prodává umělý hovna v takovym to obchodě, kde maj smrad ve spreji a gumový čuráky. Hlavně všude spousta nápisů umělec, galerista, hudebník..úplně jsem si vzpomněl na Umělcovo hovno. Jděte se vysrat pane Jahn, tohle je největší zklamání, jaký jsem snad kdy z dokumentu měl. Zato bonusy stojej za pozornost, art in motion je možná zbytečně explicitní, ale stejně je to skvělá podívaná a Gigerovy filmy se jinak blbě sháněj, takže bonusy zachraňujou hodnocení, nebejt jich, jedna hvězda by byla moc.

plakát

Černé ovce (2006) 

hotovej Jackson, podezřívám je, že naschvál použili některý exteriéry z Bad Taste a Pána prstenů

plakát

Pláž (2000) 

Hipícká slabota

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Tak hloupu sračku s dementníma dialogama, scénářem a hudbou jsem už dlouho neviděl, i na současnej českej film je to síla.

plakát

Náš vůdce (2008) 

křečovitý, černobílý, měkký, málokrve.. na ohromnej potenciál jen 50%