Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Klasika všech klasik, která mě baví i v roce 2020.

plakát

My z Kačerova - Hotel Kačerštejn (1987) (epizoda) 

Hotel Kačerštejn natýrlych za pět! Jeden z mých nejoblíbenějších dílů dílů v dětství. Jak tam byl hrad, duchové, záhadno, tak to byl můj šálek čaje. ,,Ale já chtěla jen dvě vajíčka Kačenko!"

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 7 (2019) (epizoda) 

Eric!!! A konečně společná řeč s tátou. Ne vždy je to tak růžový, jsem ráda, že pro Erica ano. Bavily mě i ty další linky, jen Otis a Maeve a jejich vztah nevztah mě začíná nudit.

plakát

Lucifer - Kdo je ten nový král pekla? (2019) (epizoda) 

Je pravda, že závěr jsem si představovala jinak a rozhodně víc epický. Ale! Já se prostě bavila. :D SPOILER!! Předávání sunaru na oltáři při rituálu? Jako to chceš prostě. :D Rušivý byly především ty motivační kecy před akcí (prvně Eva a pak Chloe). Ale ten úplnej závěr, trůn, peklo... super! Btw: A ano Lindo. NAŠE! Linda je skvělá.

plakát

Letohrátky - Maminka si nechce hrát (1990) (epizoda) 

Můj nejoblíbenější díl. Dávka roztomilosti milion. Jednak kvůli Molly a druhak (a především!) díky Ríšovi.

plakát

Pětkrát rande naslepo (2019) (pořad) 

Pokračuju v reality show (i když u tohoto se mi jen těžko věří, že to nejsou herci). Zapla jsem to a nevěděla, co od toho čekat. Ani po prvním dílu jsem nevěděla - popravdě jsem si myslela, že dalším dílem bude ten první chlap pokračovat dál a dál a nějak vybírat. A ono houby. U třetího rande jsem přemýšlela, že ho přeskočím a jsem ráda, že jsem to neudělala, protože tam to konečně seplo. Bylo to rozhodně hodně zajímavý. Při koukání jsem na jedné straně byla ráda, že už jsem v pevném vztahu a nemusím tohle absolvovat a na druhé straně si říkala, jak je vzrušující potkávat nové a nové lidi, z nichž nikdo není stejný a většinou jsou vážně naprosto diametrálně odlišní a každý svým způsobem zajímaví. Tolik možností! :D Zvlášť ve městě, jako je NY. Rande, kde jdete od small talk k hlubším a pro vás důležitějším tématům a ne vždy je s druhým shoda a kde na člověka (tím co řekne, jak se chová, tváří) můžete během té krátké chvíle x-krát změnit názor. Líbilo se mi to, je tam hodně prostoru k přemýšlení. /// 17.6.2020 New Orleans!! Tak mám za sebou i druhou řadu a... prostě jsem se fakt bavila. Je to super koncept, baví mě hádat, koho si asi vyberou a musím se přiznat, že u posledních dvou dvojic jsem se prostě vždycky na konci rozzářila jak vánoční stromeček, protože mě to překvapilo :D doufám, že to bude na Netflixu úspěšné a budou další řady. Zvyšuju na 5 * a snad...