Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 944)

plakát

Okouzlení - Jste na seznamu? (2023) (epizoda) 

#teampreston se právě otřásl v základech. Marco se tu většinu dílu chová jak vůl. Ale on to takhle hrál vlastně celou dobu, takže sklízí, co zasel. A zásadní otázka zní: Kde je sakra Teddy!?

plakát

Okouzlení - Máme plno (2023) (epizoda) 

James je divnej. Marco se v tom plácá. A já nemám favorita. A závěrečná záchranná Chadova mise? :D Skvělá! A ten úplnej závěr?! Za ten čtvrtá! *

plakát

Okouzlení - Nemůžu vás pustit dovnitř (2023) (epizoda) 

Takže vedle jak ta jedle. A Chada od teď už máme rádi všichni, že jo? Parker se dá pochopit, stejně tak Marco… no zapeklité to ti kluci mají.

plakát

Okouzlení - Nezapomeňte dát spropitné! (2023) (epizoda) 

Na závěrečný díl mi to přišlo slabší. Půda pro další řadu vytvořena a já se na ni s chutí kouknu. A ty řeči o přátelství a hranicích? Já jim to nežeru!

plakát

Okouzlení - Prosím, potvrďte účast (2023) (epizoda) 

Nalákaná na ukázku s Kim Cattrall, kde vráží do chlápka, který v ní poznává slavnou dámu a zve ji na rande, jsem pustila první díl. A tam na mě vybafne Marco :D. Přiznávám, že v prvních minutách jsem si řekla, že to nebude pro mě, ale dala jsem tomu šanci. Je to vlastně šablonovitý příběh o obyčejné holce, která se náhodou dostala do velké firmy a začíná si plnit svůj sen. Akorát tady je namísto holky nalíčenej kluk s vysokýma podpatkama. Vadí mi to? Stále jsem se nerozhodla. Každopádně Marco poznal už TŘI pohledné gaye - bohatého synka, stydlivého kolegu a fešného svalovce z Uberu. S kým asi skončí!?

plakát

Okouzlení - Tajná lokalita (2023) (epizoda) 

Malé intriky, hodně přátel. Popravdě jsem myslela, že se z našeho nápadníka pro Madolyn vyklube majitel té druhé firmy (klišé ke klišé ne?).

plakát

Okouzlení - Zpátky do fronty (2023) (epizoda) 

,,Jsem teplejší, než si myslíte!!” Chytlo mě to, je to klasická oddechovka s neklasickým obsazením (heteráka abys zde pohledal) a když vynechají poznámky o otevřených zadcích, budu ještě spokojenější.