Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Angelina Jolie

Pro mě její nejlepší role co jí nejlíp seděla byla ve Wanted. S ní je prostě každý film hned lepší. TOP 5: Fox (Wanted), Lisa Rowe (Narušení), Sway (60 sekund), Jane Smith (Mr. & Mrs. Smith), Olympias (Alexander Veliký).

Elliot Page

Kdysy se mi strašně líbila :D ... TOP 5: Juno (Juno), Kitty "Shadowcat" Pryde (X-Men: Poslední vzdor), Vanessa Wetherhold (Smart People), Sylvia Likens (American Crime), Tracey (Tracey Fragments).

Jennifer Lawrence

Role, ve kterých jsem jí viděl, jí perfektně sedly. Sexy drsňačka :) A navíc jsem fanda Hunger Games. Kdysi jsem je četl a když vyšel film, byl jsem nadšen. Hunger Games a X-meni.

Keira Knightley

TOP 3: Elizabeth Swann (Piráti z Karibiku), Elizabeth Bennet (Pýcha a předsudek), Domino Harvey (Domino).

Kate Beckinsale

TOP 3: Selene (Underworld), Rachel Armstrong (Nic než pravda), Anna Valerious (Van Helsing).

Helena Bonham Carter

Helen mám hodně rád. TOP 3: Bellatrix Lestrange (Harry Potter), Lovett (Sweeney Todd), Paní Bucketová (Karlík a továrna).

Julianne Moore

TOP 5: Callie Ferris (Next), Electra (Nájemní vrazi), Sarah Harding (Ztracený svět: Jurský park), Anne Eastman (Uprchlík), Clarice Starling (Hannibal).

Rachel Weisz

TOP 3: Evelyn Carnahan (Mumie), Angela Dodson (Constantine), Tessa Quayle (Nepohodlný).

Rose Byrne

Strašně hezká, a v tom případě se mi s ní líbí i filmy. Nemůžu za to :D ... TOP 5: Cassie (Sunshine), Diana Wayland (Proroctví), Alex (Miluj mě, prosím), Briseovna (Troja), Dormé (Star Wars: Epizoda II - Klony útočí).