Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Tak u tohohle borce se mi líbila většina jeho filmů. Jeho styl hraní byl za jeho časů originální. Dnes už ho kopíruje kde kdo. Prostě s ním je film hned o 50% lepší. TOP 7 postav (ne filmů, ten mohl být špatný, ale Johnnyho výkon byl přesto geniální): Jack Sparrow (Piráti z Karibiku), agent Sands (Tenkrát v Mexiku), George Jung (Kokain), Mort Rainey (Tajemné okno), Ichabod Crane (Ospalá díra), John Dillinger (Veřejní nepřátelé), Willy Wonka (Karlík a továrna).

Brad Pitt

Můj antický hrdina!!! S tímto fešákem je film hned veselejší. Někteří herci jsou prostě zárukou dobrého filmu. TOP 7: Achilles (Trója), Louis (Interview s upírem), David Mills (Sedm), Mickey O'Neil (Podfuck), Will Colbert (Přátelé), John Smith (Mr. & Mrs. Smith), Joe Black (Seznamte se, Joe Black).

Heath Ledger

Je to smůla že už od něj víc neuvidíme. Navíc teď po jeho Jokerovi (nej role) by se z něj stala ještě větší hvězda než byl. Ale i tak toho stihl dost na to, aby se zapsal do historie (co víc chtít). TOP 7: Joker (Temný rytíř), Giacomo Casanova (Casanova), Ennis Del Mar (Zkrocená hora), Dan (Candy), William Thatcher (Příběh rytíře), Gabriel Martin (Patriot), Tony (Imaginarium dr. Parnasse).

Sean Bean

Líbil se mi už jako Boromir, ale né natolik. Přirostl mi k srdci až teď s příchodem Game of Thrones a od prvního dílu mou nejoblíbeněější postavou ... Eddard 'Ned' Stark. Jeho postava se stala tak trochu mým životním vzorem ve směru cti dodržování zásad pro správnost věci. Není co víc dodávat

Russell Crowe

Prostě je mi strašně sympatickej. TOP 7: Maximus (Gladiátor), Bud White (L. A. - Přísně tajné), Richie Roberts (Americký gangster), Ben Wade (3:10 Vlak do Yumy), John Nash (Čistá duše), Jack Aubrey (Master & Commander), Max Skinner (Dobrý ročník).

Tom Cruise

Lestat de Lioncourt, the best vampire ever! ...a mimo jiné také za Poslední samuraj, Minority report, sérii Mission Impossible a pár jiných

Benicio Del Toro

Prostě vypadá jako borec pohodář. Pro mě ten přesný typ nebezpečných, možná trochu ujetých týpků, co to ale brzo schytaj. Ale i za tu chvilku se dokáže zapsat jako jeden z hlavních představitelů filmu ... TOP 7: Jackie Boy (Sin City), Franky Čtyřprsťák (Podfu(c)k), Jerry Sunborne (Spálené vzpomínky), Jack Jordan (21 gramů), Javier Rodriguez (Traffic - nadvláda gangů), Longbaugh (Únosci), Dr. Gonzo (Strach a hnus v Las Vegas).

Matthew Perry

Chandler!!!.....Nejoblíbenější a mě povahově nejbližší z šestice Přátel. Jinak další filmy, co se mi s ním líbily jsou Zmatená duše, Sloužit Sáře a Můj soused zabiják 1 a 2.