Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (610)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Dobře rozjetý seriál totálně odrovnala 3.řada ..... Lidé velmi podobní tomu, které zde nazývají Fisk vládnou, ať si to připouštíme nebo ne. Spravedlivý konec je pouze fikce na oblbnutí většiny tzv. "normálních" lidí. Protože myslíci ví, že zlo vždy zvítězí :( Naděje a ospravedlnění ďábla se jmenuje " bůh " ......

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Z mého pohledu nelze tomuto seriálu nic vytknout. Odhodlaní lidé snažící se za každou cenu přežít a urvat pro sebe alespoň kousek ze svého snu o lepším životě a zítřku. Nikdo a nic jim to však nemíní ulehčit - tj. bezohlední a zákeřní lidé, domorodci snažící se ubránit svoji zem, neznámá příroda. To vše je podáno očima dospívající dívky, která se s tím snaží vyrovnat, a to i přes to, že brzy ztratí všechny své sny. Přesto na vás tento seriál dýchne svobodou, nezávislostí a nádhernou přírodou. Vynikající seriál kde, jak píše uživatel Adrian , je další pokračování téměř zbytečností.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Pokud se v tomto filmu dokážete přehoupnout přes pár uhozených situací, tak se můžete dostat do okamžiku, kdy se vám začne líbit.  Kolikrát jsem si již řekl, že ta naše ex-prudérní výchova je vlastně na škodu, že tím člověk přijde o spoustu skvělých okamžiků, které mu zpočátku mohou přijít jako "trapárna" , ale nakonec to bude i to na co bude vždy vzpomínat. Po prvním shlédnutí jsem dal 3* , po dalším přidávám jednu navíc. Všem -náctiletým mohu říci, nenechte si ujet žádný vlak a využijte toho, že jste mladí, ať nemusíte ve stáří litovat toho co jste neprožili a co jste si nechali utéct. To, co prožijete vám již nikdo nevezme.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Nádherně vystavěný příběh, který vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Má vše, co dobrý seriál míti má - napětí, souboje, intriky, lásku . Navíc, dle mého názoru, docela věrohodně ukazuje jak to mohlo vypadat v bojích mezi seveřany a obyvateli Británie. Je zde vyzdvižena úloha víry a církve, a to pozitivní i negativní. Boj o moc a vládu nad lidmi, která se prolíná celými dějinami lidstva. Dobře vybraní hlavní představitelé, kvalitní scénář a věrohodné prostředí, kde se vše odehrává, mě přesvědčilo, že si tento seriál zaslouží 5* .

plakát

Poslední souboj (2021) 

Celou historií lidstva se jako červená nit vleče jediné. Bojuj za svého pána, umírej za něho, a pokud nezemřeš, tak mu ještě musíš platit za to, že jsi nezemřel. Zájmy pánů jsou vždy upřednostňovány, a to i v případě, že jsou nezákonné. Pokud proti tomu vystoupíš, budeš jakýmikoliv prostředky odstraněn a zlikvidován. Toto bohužel platí v každé době a za jakéhokoliv režimu.

plakát

X+Y (2014) 

Asi jsem také částečným autistou. Jenom nejsem ničím nadaný ..... . Jemný a svým způsobem něžný film, který ukázal, že i odlišní lidí mohou mít veliké city, a nelze se na ně dívat jako na někoho, koho je nutné předem odsoudit. Tito lidé mohou být často právě velkým přínosem, a to především pro jejich originální a neortodoxní pohled na svět a problémy v něm. Líbilo s e mi to :)

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Existuje něco, co by USA nedokázali zpeněžit ? Bůh žehnej Americe !?  P.S.  verbal = neskutečně skvělá recenze :D

plakát

Tohle jsme my (2016) (seriál) 

Asi jsem na tento seriál neměl koukat... nemám děti a i rodina za moc nestojí :( Ale to není důvod, abych neuznal, že tento seriál je sice přikrášlený, ale i tak velmi dobrý. Každý normální by chtěl takový život prožít ... ?! Ode mě silnější 3* .

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Snad ještě nikdy se mi nestalo, že bych nějaký film či seriál tolikrát odložil, abych se k němu opět vracel. Tento  seriál je tímto případem. Je to zřejmě tím, že se vidím očima Claye, ztotožňuji se s jeho chováním a chvíli bych řval, chtěl vše rozbít a křičet PROČ !!! Vím, že nic není tak jednoduché jak vypadá, že vše je ovlivněno spoustou okolností, a že každá osoba je originální, jedinečná a nepředvídatelně reagující. Teprve čas však ukáže, jestli správně a nebo ne. Jestli jde to co jsi spáchal ještě napravit, nebo ne, jestli není lepší udělat něco čeho můžeš litovat, nebo se vinit za to, že jsi neudělal nic.  Pokud se spojí touha po pravém přátelství a lásce spolu s citlivou a empatickou duší, dokáže to vytvořit strašlivě výbušnou směs, kterou ne každý zvládne přežít. Moje hodnocení je po první sérii - možná doplním po další. Po dokončené 1.sérii  zbylo jen ticho, z kterého jsem hodně zmatený, ale zároveň rozhozený, až rozbitý .  Slabších, ale 5ˇ* !!!