Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (378)

plakát

Resurrection (2014) (seriál) 

Pilot byl zajímaví a seriál mě zaujal. Ovšem následující díly mne ačkoliv přes zajímaví děj nebavili. Zatím nechávám tři hvězdičky protože seriál jde zlatou střední cestou. Rozhodně dokoukám první sérii a uvidím zda své rozhodnutí nepřehodnotím.

plakát

Divergence (2014) 

Jako fanoušek knižních trilogií a antiutopie jsem si ani Divergenci nemohl nechat ujít. Divergence se jako film v rámci možností povedl. Kdo četl knihu ví co očekávat. Ten kdo knihu nečetl bude v tomto světe trošku tápat. Zpracování se povedlo. U akčních/akčnějších scén jsem se občas opravdu zapřel do sedačky. Bohužel se mi potvrdilo, že hlavní představitelka Shailene Woodley je něco jako Kristen Stewart - stále ten stejný výraz (až na pár výjimek). Pak jsem si ale uvědomil, že ta postava tak byla napsaná a neřešil jsem to. Plusem je také to jak se tvůrci vypořádali s koncem filmu. Pokud film nevydělá dost peněz, klidně nemusí být druhý film - trilogie klidně tímto jediným filmem může být ukončena a diváci, když budou chtít mohou přečíst dvě zbývající knihy. Od filmu jsem moc neočekával a zřejmě proto jsem z kina zklamaný neodcházel.

plakát

Friends with Better Lives (2014) (seriál) 

Naprosto perfektní seriál. Sympatické obsazení (nejradši mám postavu Kate v podání skvělé Zoe Linster-Jones).Skvělá parta lidí, která pobaví. Scénář je naplněný vtipy, a doufám, že si tuto laťku seriál udrží.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Komentář neobsahuje spoilery. Do kina jsem vlastně šel bez jakéhokoliv očekávání, a z kina jsem odcházel totálně natěšený na další díl - ne jen dalšího kapitána ale i další Avengers. Zahřívací kolo Kapitána bylo skvělé, ale přeci jen tento druhý díl už dal větší prostor samotné akci, které se ve filmu děje dost - vlastně od začátku do konce. Natočené to je samozřejmě perfektně, i když hned u první 'rvačky' mi trvalo soustředit se, protože co vteřina to střih. Co mohu říct k samotnému ději je, že to je perfektně vymyšlené i napsané. Využito všeho potenciálu, který tento děj nabízel. Několik lekacích momentů i těch úsměvných moment. První film, kde mi vůbec nevadila Scarlet Johanson a ocenil jsem i Emily VanCamp a Cobie Smulders. Samozřejmě tahoun celého filmu Chris Evans svou roli zvládl perfektně. Celkově filmu dávám 5 hvězdiček protože návštěvu kina jsem si užil. Film , akce i herci perfektní - co víc? I tak si ale myslím, že kdyby se tohle opravdu odehrávalo ve světě Iron Mana, Thora etc. tak se ptám, kde jsou? Jo a zůstaňte až do konce... do konce titulků ;)

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Seriálu jsem dal šanci ale zklamal mě. Bohužel mi nesedl děj ani postavy (a tím myslím herce), a prostředí New Yorku to nezachrání. Avšak plusem je, že seriál konečně ukazuje i něco jiného jak prostředí bohatých a naštvaných lidí co se sebou bojují.

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Zápletka ve skutečnosti jednoduchá, hodná klidně i jen hodinového televizního dílu, protože zbytek je vata a děj kolem všude. Avšak nějak mi ten film sedl a pro mě příjemné a sympatické obsazení. Proto dávám 3*

plakát

Lady Gaga - G.U.Y. (2014) (hudební videoklip) 

První minuta klipu je skvělá. Padlý anděl.. nemám co vytknout zbytek... přeplácané, přeplácané. Lady Gaga kombinovala až překombinovala.

plakát

Anastacia - Stupid Little Things (2014) (hudební videoklip) 

Nechci psát, že je to skvělí comeback, protože ona nikdy úplně neodešla, ale je to fantastický hudební comeback! Video je skvělé, svěží a píseň taky. Vrátila se k tomu co jí sedí nejvíc a jde to poznat. Za mě za 5*

plakát

Lindsay (2014) (seriál) 

Po druhém díle zvyšuji hodnocení na pět hvězd. Show nabízí přesně to co slibuje - jedinečnou podívanou do zákulisí života Lindsay Lohan. Život v hotelu, problém s koupení bytu, neustále přítomní paparazzi a tým, který se na jednu stranu snaží Lindsay pomoci a vyhovět a na druhou jí umí motat hlavu. Je to zajímavá podívaná.