Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Avatar (2009) 

Já tomuto filmu nemám co vytknout. Jako fanoušek fantasy jsem byl naprosto nadšen. Fantastická hudba, překrásná grafika a jednoduchý děj, díky kterému má fantazie mohla pracovat naplno. Avatar mě jednoduše úplně celého pohltil a já se cítil jak ve snu, ze kterého se člověk nechce probudit. Děkuji pane J. Camerone. 100%

plakát

Blbý a blbější (1994) 

šílené, ujeté, místy kapánek nechutné, ale ve výsledku naprosto fantastická komedie se spoustou svělých písniček, které film doprovází od začátku do konce.....hlášky typu : Vždyť, vždyť Pééťa neměl hlavu...Harry to jsem zařídil, Hele námraza, Jakou má kluk jako ty a holka jako já šanci, že jim to klapne? a samozdřejmě kupa dalších, které bych tu psal celý den...prostě perfektní...film totiž baví i po několika zkouknutí a stále dál a dál...opravdu bláznivá komedie, u které se člověk zabaví a hezky nasměje :D

plakát

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003) 

Popravdě řečeno to až tak strašné není. I když je tedy fakt, že film působí místy opravdu více nechutně než by bylo zdrávo, ale dívat se na to dá. Párkrát jsem se i zasmál a tak dávám 2*.

plakát

Chvění 2: Vrátili se zpět! (1996) 

Hodnotit tento film jako pokračování série Chvění je tak trošku zavádějící, protože kromě názvu to společného s jedničkou moc nemá. Nápady jakoby vyšuměly naprázdno, místo toho jsme se dočkali jen klasické zábavy se špetkou humoru. Je škoda, že se tvůrci tak málo zaměřili na děj a kromě "plazounů" nám ještě naservírovali jakési tvory připomínající opelichané kachny bez křídel. Jako samostatný film to ovšem není úplně špatné a dá se u toho docela dobře zabavit. Rozhodně to ani nevnímám jako ztrátu času.55%.

plakát

Chvění 3 (2001) 

Pro mě série začala a zároveň skončila prvním dílem. Tento snímek už mi jednoduše hlava nebere. Tupost tady opravdu nezná mezí. Prdící graboidi? To mělo být proboha jako co? Mysleli to tvůrci skutečně vážně, a nebo si udělali srandu i s lidí, co se na to budou dívat? Možná jednoho z nich kousl graboid do zadku když psal scénář. To jsou otázky, na které si musí každý odpovědět sám. Tento díl doporučuji pouze lidem, kteří neviděli jedničku. 20%.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

S. Spielberg ukázal, proč vlastně patří mezi nejlepší režiséry na světě. I další pokračování slavného archeologa Indyho se mu totiž povedlo. Herecké obsazení mě osobně tedy sedí a H. Ford hraje jak před 20-ti lety. Atmosféra je výborná a film doprovází od začátku až do konce. Například scéna v poušti na jaderných zkouškách, nebo na vrcholu skály s vraždícími mravenci jsou prostě vynikající. Tudíž nemám co bych tomuto filmu vytknul a rozhodně doporučuji shlédnout.

plakát

Kameňák (2003) 

Jak už zde bylo psáno " dát odpad je až příliš snadné, ale proti mé mysli ". Kameňák je pěkný český průměr a 3* si určitě zaslouží !

plakát

Kameňák 2 (2004) 

Na jedničku to určitě nemá, ale některé vtípky byly nové a zasmál jsem se.

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Bohužel už opakující se humor...jednička je jednoznačně nejlepší z celé série, ale i na trojku se dá dívat.