Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (917)

plakát

Torque: Ohnivá kola (2004) 

Tohle je něco nepopsatelnýho :D vemte poslední dva Matrixy, řízněte je XXX a Rychle a zběsile, vymažte vše co má nějco společného se scénářem, logikou, nebo závanem fyziky a vyjde vám neomezená, ultimátní zábava, která při 81 minutách prostě nemá šanci nudit. Joseph Kahn je bezesporu vizuální mág a kdyby do ruky dostal něco pořádnýho, věřím, že se posadíme na zadek...a myslete si co chcete!

plakát

2012 (2009) odpad!

Podruhé se na to už nedá koukat...a ani ty triky to nezachrání.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Je to geniální a Brad Pitt? Bez komentáře, jeho tělocvikář je nezapomenutelný...ostatní též bez chyby, klasická Coenovština se vším ci na nich milujeme.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

Ano, sledoval jsem první řadu a jako 15ctiletého mě to i bavilo...a někteří "lidé" vážně stáli za to. další řady odpad! všech odpadů!

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

Přiznávám, že jsem první řadu sledoval, bo to bylo něco nového a bylo mi 14 let...a dnes? Pche, už si ani nevzpomenu...

plakát

Robot Chicken: Star Wars Episode II (2008) (TV film) 

Tohle je něco...to se nedá ani popsat, pro fanouška orgastická zábava plná chytrých gagů a parodií na množství scén ze série Star Wars =)))

plakát

Katyň (2007) 

Velmi silné téma, ale čekal jsem možná trošku víc, od člověka, který s ním má dost co dočinění.

plakát

911 Mysteries Part 1: Demolitions (2006) 

Bez komentáře...možná si ani člověk nechce připustit, že by to byla pravda...ale vemte si například začátek 2. světové války...Němci převlečení za Poláky útočí na svojí vysílačku v Gliwici aby ospravedlnili svůj nájezd do Polska. To zní jako USA zosnovali útok na WTC pod rouškou teroristického útoku aby ospravedlnili okupaci Afghánistánu(čímž nepopírám terorismus ani neospravedlňuji teroristické útoky kdekoliv na světě). Jak se zbavit dvojčat a ospravedlnit válku? Jen spekulace...ovšem doložené spoustou faktů, které se dají jen stěží vyvrátit...A z historie Empire State Building : Do budovy vinou chybné navigace v mlze narazil dopoledne 28. července 1945 americký bombardér B-25. Při neštěstí zahynulo 11 lidí pracujících v 79. patře a tři členové posádky letounu. !!!Nárazem ani následným výbuchem nebyla narušena statika budovy!!! a škody tak byly vyčísleny na 1 milion dolarů. A TO JDE PROSÍM O BUDOVU Z ROKU 1931 A O NÁRAZ BOMBARDÉRU (zdroj: wikipedia.org)