Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (656)

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Takové české zjevení.!!!!!

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Nevím přesně jak moc se to liší od kultovní asijské produkce, ale mě jako diváka nezaujatého to hodně bavilo. Triky slušné i akce nebyla úplně marná. Ale tuším, že málokterý americký remake se vyrovná originálu.

plakát

Dunkerk (2017) 

Obavy že délka filmu bude ke škodě se nepotvrdila. Nolan do toho opět buší na všech frontách a jeho rozdělení příběhů na části je skvělé. Má to neskutecnou atmosféru jak letadla Němců nalitaji na vojáky až místy mrazivé. Tom Hardy je neskutečný borec u když ho není moc tak scény si krade pro sebe. Nechapu doteď jak se podařilo tolik vojáků zachránit.

plakát

Hráčské doupě (2017) 

Prostě nejde to říct jinak Will Ferrell uťápnutý jako vždy a mávnutím kouzelného proutku se změní ve frajera. Prostě tak nějak si už zvykám na to, že je to každý film jeho. Je tu více plusu než mínusu dobře jsem se zasmál a stopáž 88 mnut je luxusní.

plakát

Hra o všechno (2017) 

Hodně dobré obsazení to bych rad zmínil v prvé řadě☺. Zbytek se tak nějak vyvíjí v průměrném duchu kde navině je hlavně scénář kterému chyběly nějaké stránky. Akce je dobrá není jí sice tolik ale je dobrá. Otevřený konec by mohl znacit dvojku.

plakát

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017) 

Přesně jak už kolega zmínil akčně to je slušné, vtipy tu jsou taky a super, ale mohli kapánek přidat na síle a množství. Uteče všechno tak rychle a člověk nemá vůbec problém si to užít.

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Rozhodně na fenomenálního Daredevila nemá tady je látka nastavená tak, že jí skoro nejde překonat. I temnota a brutalita není na straně Iron Fista. Co tu funguje je větší představení organizace Hand která bude hrát velkou rolí v tymovce Defenders. Je vidět že hlavní hrdina je hodně naivní ale to je dané jeho dlouhou izolací.Akce není zla ale Daredevil jí měl lepší.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Akční nářez , který v množstvím překonává první díl a přidává pohled na provázány svět zabijáku, která je mnohem větší než jsme si mysleli.Ale na to dá odpověď až třetí díl. Rozmanitost akce tu je neskutečná a jen lituji že mi nevyšlo kino.

plakát

Kickboxer: Odplata (2017) 

Ty dvě hvězdy opravdu jen za závěrečný fight a ve vězení s Mike Tysonem.