Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (477)

plakát

Daliborka (1978) 

Celkově průměr, ale za tu skvělou bojovou scénu musím přidat jednu hvězdičku!

plakát

Třináctá komnata prince Měděnce (1980) 

"Pohádka" o tlustém nenažraném princi, který se zamiloval do subtilní princezny a aby jí získal, předstíral že mu stačí jíst jen květiny. Princeznu tím okouzli a žili by si spolu šťastně až do smrti, kdyby...

plakát

Láhev a svět (1963) 

....hyk.....škyt....super....filmeček....

plakát

Devátá brána (1999) 

Piště si co chcete, mě se film líbil:-) J.Deppa mám moc rád a zde je skvělý a filmy o okultismu a satanismu mě také vždycky potěší. Pravda, ten konec skutečně nebyl nic moc, ale jinak celkově za 4*.

plakát

Oko 2 (2004) 

Tak skutečně nevím, ale oproti "jedničce" je toto velmi slabý odvar. Ano, některé scény jsou tady dobré, ale vzhledem k tomu, že "bubák" je celkem poměrně brzo odhalen, tak film ztrácí na napětí. Scény s padáním mě teda spíš rozesmály, bohužel. A to mám asijské horory velmi rád a žádný si nenechám ujít. Ale tohle skutečně zklamalo.

plakát

Tucet mých tatínků (1959) 

Pan Hofman natočil určitě mnohem lepší animované filmy. Tento je zajímavý jen tím, že na něm spolupracovalo 12 výtvarníků, každý vlastně nakreslil jednoho tatínka (a i část filmu).

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Ach jo, nevím co napsat. Všichni už všechno napsali a nechci se opakovat. Prostě to bylo super a basta:) Navíc v digitální kvalitě!

plakát

Belphegor: Fantom Louvru (2001) odpad!

Tušil jsem, že to bude čajíček, ale že to bude ovocný čajíček a ještě louhovaný asi 5 vteřin, to jsem fakt nečekal! Totálně nezajímavý děj, ani špetka napětí, dialogy na úrovni mateřské školky, efekty spíchlé na koleně..no nebudu tady vyjmenovávat další. Bohužel ani občasné pokusy o vtipy zde nefungují a člověk opravdu žasne, jak je možné natočit něco tak špatného. A to mám francouzskou kinematografii rád. A jak zde někdo psal o moc dobré hudební složce, tak si asi u toho pouštěl nějaké CD, protože tady hudbe totálně selhala,zvlášť v "napínavých" scénách hrála melodie jak u nedělní TV pohádky.