Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Oblíbení herci (9)

Jack Nicholson

Prožil a prožívá impozantní hereckou kariéru. Už v 70. letech patřil k nejpopulárnějším hercům . Je oslnivý jak herec, tak i režisér. Je držitelem kupodivu ale jen tří Oscarů. Pro mě každý jeho nový filmu znamená filmovou událost a silný zážitek .

Gregory Peck

Původem je Ir . Má nesmírně příjemný a důvěryhodný zevnějšek a vysokou postavu - typický to představitel gentlemanů . Mám ho ale rád především ve westernech . I když jako zloduch Mengele / " Hoši z Brazilie " / , byl rovněž výtečný .

Robert De Niro

Do povědomí se mě dostal rolí Corleoneho v Kmotrovi II . Ale i všude jinde vytváří mistrovské role - oslnil mě vždy ve vypjatých a dramaticky složitých charakterech . Neustále hýří hereckými proměnami / Al Capone, nebo boxer v Zuřícím býkovi / .

Mel Gibson

Kupodivu také z ostrovů , jako Conery a Peck . Je to Ir .Pro všechny je především ikonou v sérii Smrtonosných zbraní . Má pro mě imponující mužný vzhled a ve všech thrilerech byl mimořádný. Ale nejvíc se mě líbil v komedii "Po čem ženy touží " .

Harrison Ford

Zajímavé, že se až do 70. let živil jako tesař. Poprve jsem ho viděl v Hvězdných válkách a právě těmi se stal veleúspěšným hercem . Obdivuju ho ovšem ve všech akčních filmech, tam je pro mě gloriola. A dámy jistě zaujalo, že v 90. letech získal titul " nejvíce sexy muž " .

Pierce Brosnan

Brosnan je až neskutečně podobný mému otci, takže mě vždy oživí vzpomínky . Má udivující charisma, které v jeho filmech postupně rostlo a vyvrcholilo v James Bondovi 007, kde je spolu v Conerym nejlepší . A ještě zajímavost - je to rovněž Ir .

Ben Kingsley

Má úžasné charisma . Ku př. Dům z písku a mlhy ! Inu , britský asiat .