Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Michael Jackson - pohled do soukromí (2003) (TV film) 

Dokument to mohl být dobrý, ale...Martin Bashir se mi ani trochu nezdá: 1) Je vidět jak se celou dobu snaží Jacksona znemožnit. 2) Je to člověk, který si tímto dokumentem snaží napravit svoje pochroumané ego. 3) Údajně ještě celý dokument sestříhal, tak aby Jackson vypadal jako úplný magor. 4) Je to prostě debil od pohledu a od začátku mi jde na nervy. Zkrátka a dobře: Dokument vám přinese několik zajímavostí, ovšem musí se brát s rezervou.

plakát

Michael Jackson: Pohřeb (2009) (pořad) 

Budu upřímný...viděl jsem, Michaela Jacksona uznávám, ale nepochopil jsem proč je to na CSFD!?!

plakát

VIP Poker Show (2009) (pořad) odpad!

Tak na tohle jsem se vydržel dívat asi jen 5 minut. Sledovanost tohohle musí bejt téměř nulová, kdo by se na to chtěl vůbec dívat. Amatéři který neuměj hrát poker a nesmysly žvanící komentátor. A vůbec, kdo považuje tyhle lidi za "VIP" ?!?

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Vcelku průměrná (romantická) komedie. Film v duchu "vytahování kostlivců ze skříně" je v celku obehraná záležitost. Humor je spíše pro Američany i když některé hlášky mě pobavily. Původně jsem chtěl dát **, ale potom jsem se rozmyslel a dal *** a to kvůli občas vtipným hláškám.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Tak toto je jeden z těch filmů, na který se podíváte a potom o něm budete ještě dlouho přemýšlet. Na rozdíl od jiných válečných filmů se liší celou atmosférou, hloubkou a emocionálním vypětím. Skutečně velmi kvalitní film, ale co také čekat od Coppoly.

plakát

Poseidon (2006) 

Od tohohle filmu jsem čekal víc. Vzhledem k téměř žádnému příběhu (pouze bezduché prolézání lodi) dávám pouze 2 hvězdy...a to za akční scény, efekty a možná i nějaké to napětí. Bohužel se film nepodařilo zachránit ani takovým jménem, jako Kurt Russell. Poseidon je příkladem toho, že se film nedá postavit pouze na efektech.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Nenáročná romantická komedie...příběh je neokoukaný a v kombinaci s Umou Thurman, i v celku zábavný. Jenom ten název mě dost štve.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Nejlepší hudební film co jsem kdy viděl. Naprosto perfektní choreografie, efekty, pohledy do zákulisí. Hned pop prvních scénách jsem měl husí kůži...kéž bych to mohl vidět na živo! Byl to geniální tanečník a úžasný zpěvák...je ho škoda. PS: Je jenom pár filmů na jejichž konci lidé tleskali...

plakát

Novokain (2001) 

Upřímně řečeno, jsem moc nepochopil žánr tohohle filmu. Steva Martina mám radši v čistokrevných komediích, něž v těchto krimi/mystery/thrillerech s špetkou humoru. Jak již psal "Oskar": Snímek až podezřele připomíná film "Můj soused zabiják"

plakát

Vertical Limit (2000) 

Napínavý akční film při kterém se rozhodně nenudíte. Akorát místy dost nereálný (v takové výšce rozhodně nebudete mít sílu, na to aby jste přeskočili 5ti metrovou trhlinu).