Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Podivní (2010) 

Skvělá atmosféra, pěkný námět, bavilo mě to od začátku do konce...dal bych ***, ale za ten konec přidávám čtvrtou :-D

plakát

Světová invaze (2011) 

Pěkná hudba + dobré herecké výkony + "odvážný námět" + pohledné efekty + super podívaná - JEDNO VELKÉ KLIŠÉ :-D = **** Nejsem zrovna fanoušek SCI-FI, ale na tento snímek jsem se moc těšil a nezklamal mě. Ani chvíli jsem se nenudil, i když jsem se občas zasmál, tak VELMI DOBRÉ.

plakát

Ochrana státu (2008) 

Jak jsem se dneska odpoledne nudil, prohlížel jsem nabídku filmíku a narazil jsem na Secret defense...tak jsme si řekl, JO, zkusím to... A byl jsem nadmíru překvapen, jak příběhem, který se může zdát trochu CLICHÉ, avšak skvělé natočený, i herecké výkony skvělé... Prostě jsem se skvěle bavil, od začátku do konce... Velmi dobrý, napínavý thriller od frantíků.

plakát

Poslední vymítání ďábla (2010) 

Celý film jsem trpělivě čekal, až to dostane, jak se říka grády a najednou šlus a konec :-D Ale nebylo to zas tak špatné, ubíhalo to velmi svižně...jeden z těch lepčích horrorů současnosti...55%

plakát

Správci osudu (2011) 

Nebylo to vůbec špatné, ikdyž jsem čekal méně romatiky, i tak spokojenost. Dobrá hudba, velice originální námět a slušné herecké výkony...takže 3 a půl* no a půl* za ty dva velmi slušné háky od Matta :-D

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Ono jak který díl...některý díl je za 4 hvězdy a některý, a těch je více, tak za 2 hvězdy nebo za 1 hv... Tuctový, dobou poznamenaný seríál.

plakát

Řetězová zpráva (2010) 

Nevím čím to je, že se v poslední době nemůže natočit žádný kvalitní thriller nebo horror, jediný který v posledních letech nesklamal, je podle mého názoru série SAW. Jinak to vše stojí víceméně za NIC :-(

plakát

Lady a Tramp (1955) 

...trochu jsem se bál, že tento snímek od W. D. nenaplní očekávání celovečerního, PÁTEČNÍHO filmu, ale naopak. Příjemně překvapil a zaujal, originální námět, velmi pěkná hudba...ale zároveň ve mně nevyvoval touhu si jej pustit podruhé. Myslím, že **** bohatě stačí:-)

plakát

Gladiátor (2000) 

Vynikající herecký vkon, jak od R. Crowa, tak od J. Phoenixe. Tento film, jsem viděl, až téměř 11 let po jeho premiéře, ale opravdu se mi velice líbil a ta kouzelná hudba tomu dala tu správnou atmosféru. "ČEST A SÍLA!"

plakát

Osvícení (1980) 

Tak tento snímek mi doslova vyrazil dech! ...úžasná režie, bezchybný scénář, strhující herecké výkony, ohromně chladná atmosféra hotelu a k tomu fantasická hudba. S. Kubrick byl prostě PAN režisér a navíc pohled do očí nevyzpytatelného J. Nicholsona, no... Pro mě osobně 95%.