Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (665)

plakát

Rec 2 (2009) 

Po prvním díle jsem měl laťku tak vysoko, že jsem věřil tomu, že horo šel konečně do sebe. REC 2 je trošku kopií, a možná i proto to ztratilo to kouzlo. REC 1 4ever. Nebylo tam takový temno, jak bych po jednotce čekal.

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Vždy mě LEGO filmy a hry děsně bavili. Clutch Powers byl legendární a Příběh ten to už začal zazdívat. Batman není špatný. Jen jsem od toho očekával mnohem větší orgie a vtipy. Lego Wayne je opravdu nudný člověk. Zato Dick - Ten mě celkem bavil. Už podle jména!

plakát

Zrcadla (2008) 

Připadalo mi to jako laciná bublanina a směska všeho na oko strašidelného. Potenciál zrcadel nebyl téměř využit a aby nás na každou lekačku připravila hudba, kterou následoval střih a nuda - to bylo teda naprd! Nejlepší na tom všem byl konec.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Na začátku to hodně lidí odradí nebo otráví. Já naštěstí přežil a jsem za to sakra rád, protože tenhle příběh je opravdu dokonalý. Právníci byli opravdu super! :) Doporučuji všem.

plakát

Deadpool: No Good Deed (2017) 

90% tohoto traileru je nuda schovaná v telefonní budce. Ovšem těch zbylých 10% je opravdu vtipných. Za mě trochu podpásovka.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Čtvrtá hvězda má za mě dvě velké nevýhody. První je katastrofický první díl, u kterého podle mého názoru hodně lidí skončí a hodí to do odpadu. Druhá je vysoká absence vtipných momentů ve stopáži jednotlivých dílů. Dva vtipné momenty na díl (a to ještě horko těžko) je opravdu málo. Trojan a Novotný největší výhodou seriálu. Františkovo "No, ty vole!" se bude ode dneška skvěle vyjímat v mém repertoáru českých hlášek.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Protože jsem u toho opětovně usínal, musím hodnotit takto. Herecké obsazení je jako vždy(pro mě) super. Až na Sansu Stark, ta se mě tam nehodí. Apokalypse byl divný. A nudný.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Bylo by z mé strany asi rozumnější začít knihou, ale jelikož jsem se 2,5 roku přemlouval a přemlouval... dopadlo to tak že jsme se koukl na film a byl i trochu zklamaný. Kniha musí být opravdu dobře promyšlená s dobrým smyslem pro humor- Ten se promítl i do filmu a byl hlavním plusovým aspektem filmu. Trošku nudné vedlejší postavy. Myslím, že kniha si zaslouží větší chválu a proto si jí snad přečtu.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nevím jak ostatním, ale mě to nepřipadalo jako adaptace herní předlohy. Asasíni měli mnohem vetší potenciál něž bylo viděno ve filmu. Upřímně doufám že další už nevzniknout - popřípadě že se toho ujme někdo zručný.

plakát

REC (2007) 

Snad nejlepší zombie horror co jsem viděl. Možná že všech nízkorozpočtových horrorů nejlepší! Opravdu se člověk bojí!