Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Dalo se čekat, že film v top na prvním místě nebude ztráta času, ale že hned po 5minutách děje ztratím pojem o čase a dění kolem sebe a po skončení filmu zůstanu čučet nehybně do černé plazmy jsem opravdu nečekal. Film plný emocí a očekávání co přijde musí strhnout do děje snad každého a o hereckých výkonech ani nemluvě. Film jsem viděl i s českým dabingem a smekám! Hláška: " ...Hrabě Monte Chroust..., ...Christo, ty vole" ...., se nezapomenutelně vryla do mé paměti Pokud mohu tomuto skvostu něco vytknout, tak jen "americkej konec" ... Škoda, že neexistuje na CSFD udělení typu zlatá hvězda...

Přednosta

Přednosta (2003)

K tomuto filmu jsem se dostal náhodou a děkuji za ni! Na začátek musím říct, že tento film není pro všechny diváky a ne každý ho pochopí, tak že hold těm co dali všech pět hvězdiček, děkuji Vám :-) Samotný film hodnotit nebudu, protože je zbytečné tu psát hovadiny jako ten prcek to zahrál dobře atd., protože nic tak příjemného a uvolněného jsem neviděl a film jsem sledoval se zvláštním pocitem, který ani nevím jak popsat.

Ecce homo Homolka

Ecce homo Homolka (1969)

Člověk by něvěřil, co se dá vytěžit z jedné místnosti činžovního domu. Tleskám! Kdepak jsou ty časy, kdy se stavělo hlavně na dialozích a hereckém umu než na drahých efektech a spoustě nesmyslných blbostí. Měl jsem pocit jako by se točilo skrytou kamerou v úplně normální české rodině. Obzvlášť před výkonem pana Šebánka smekám.

„Marečku, podejte mi pero!“

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976)

Pro mě jedna z nejlepších českých komedií, skvělý příběh a nápad ze kterého bylo vytěžěno maximum. Výborná volba pro ty, co zvažují kombinované studium s prací :-)

Hra

Hra (1997)

až do poslední sekundy jsem se hádal se svým mozkem, zda je to hra bo ne. Nakonec byla, ale to podání celého filmu mě bavilo. A hodně bavilo. Co bych za to dal si takovou hru zkusit a změnit tak názor a pohled na svět. Bohužel, je to jen film.