Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (56)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Zacatek celkem fajn akce, ale jak film plynul, akce byla horsi a horsi coz od tohoto filmu neocekavate, takze skoda.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Co ten matrix na konci? Wtf :( chybi mi jen vystup terminatora z ohne se slovy I am back.

plakát

Konečná (2013) 

Stupidní film! Jeden bod pouze za par vtipnych scenek... Jinak ubohost a debilita.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

:-( pro mě velké zklamání... nesnáším kde hlavní hrdina padne na kolena, pak zas povstane a pak zas na kolena a zase povstane a tak pořád dokola. V tomto filmu snad 4x? Tak do řiti je to robocop? Navíc příliš dlouhý děj a od batmana bych čekal více strhující akce než dlouhé upovídané scény s atakem na slzičku.

plakát

Auta 2 (2011) 

opravdu krásné zpracování, ale už to není taková ta pohádka jakou od animovaného filmu čekám a to mě zamrzelo :-(

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Pro mě je tu všechno co dělá film filmem! Právě to vtáhnutí do děje, ten pocit strachu o hlavní hrdiny, napjaté očekávání co bude dál, proč zrovna tak či onak. Má to příběh, má to děj, má to naboj i akci! Škoda toho konce. Film tak přišel o třešničku na dortu.

plakát

Blesk (2011) 

Co to mělo kurva znamenat??? Co ta druhá dějová línie s černoškou??? Dejte mi mega a já natočím podobné hovno, kde budu hrát hlavní roli! Pro mě předvídavé ničím nepřekvapující story... Aspoň ten konec mě pobavil, jinak není o co stát...

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

To zas byl porod. Jason Statham patří mezi mé oblíbené a tak mám pro něj jistou slabost, ale pokud bude hrát v takových to filmech, tak ho pošlu k vodě. Že to má být akční kousek? No to mě teda poser, protože já se nudil, v nose si hrabal a prděl do sedačky a navíc jsem psal sms svý holce jak ji miluji. Celý ten příběh byl divný, nepřehledný, umělý, akce jako ve filmu točeném v roce 1980 kdy efekty šly stranou, ničím to prostě nezaujme, já nevím, nemám slov...

plakát

Tohle je válka! (2012) odpad!

Tom Hardy obrovské zklamání, propůjčit svoje jméno takové sračce :-( a to ho mám tak rád. Chris Pine nesympatický, nicneříkající kokůtek s teplým pohledem a Reese Witherspoon je bohužel naivní děvka s příchutí šafránu... nesnáším ten její ksichtík čokla. Uf, dlouho jsem nezpotil tak kreativní recenzi, ale tento film si ji zasloužil, protože ten děj mě dostávál do kolen!