Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Čapí dobrodružství (2016) 

Skvělej animák. Bavilo nás to celou rodinu. Pro dospělý je tam spousta skrytých fórků a děti byly nadšený ze všeho. Doporučuju pro rodiče s malými dětmi.

plakát

Než přišla bouře (2018) 

Skvělý. Bylo to napínavý, nádherný záběry, bezvadný využití podvodní kamery. Ta holka má fantastický tělo, kluk je sympaťák s krásným úsměvem. Bavilo mě na to koukat. Určitě se někdy podívám znovu.

plakát

Tlapková patrola (2018) 

Šťěňata z Tlapkové patroly získají superschopnosti a znovu zachraňují městečko. Dětem (3 a 5 let) se to líbilo moc a to je asi to nejdůležitější, ale mně to přišlo málo na to, aby mělo smysl jít na to do kina. Po půl hodině reklam, přišel film, který trval 3/4 hodiny včetně úvodních a závěrečných titulků. Tedy jen o málo delší, než jeden díl seriálu. Po něm následovaly ještě 3 krátké filmy, ty se dětem taky líbily. Já nějak nevím, jestli vám to mám doporučit, nebo ne. Špatný to nebylo, ale dobrý taky ne. Kdybych si mohla vybrat znovu, vzala bych děti raději na novýho Lvího krále a na Patrolu bych s nima koukla doma.

plakát

Tlapková patrola (2013) (seriál) 

Děti to zbožňují. Za mě je to trochu přihlouplý, ale on to není seriál pro dospělý, ale pro tříleťáky a jim se to líbí.

plakát

IO (2019) 

Komentář obsahuje spoilery. ... První třetinu filmu jsem se těšila, jak se Sam povede vzít s sebou včely a sazenie na IO a odletí s nima na novou planetu za nadějí na život v novém světě. Ve druhé třetině mi došlo, že o tom to asi nebude a asi přijde nějakej pro mě nečekanej plot twist. A on sice přišel pro mě trochu nečekanej konce, ale bylo to takový trochu slabý. On ten konec sice byl o naději pro planetu a lidstvo, ale ta šedivá ponurá mlha a unylý Samin hlas ve mě pocit naděje a radosti teda nevyvolal. Nemůžu říct, že by se mi to vůbec nelíbilo, ale čekala jsem od toho trochu víc emocí asi.

plakát

Andělský podíl (2012) 

Ten film stojí za to vidět už proto, že ty skotský socky v teplákových soupravách jsou tak věrný, že to skoro působí jako dokument.

plakát

Rozum a cit (2008) (seriál) 

Bála jsem se, že téměř 3 hodiny budou příliš a bude to celé působit natahovaně, ale moje obavy byly zbytečně. Nemůžu jinak, než srovnat s verzí z roku 1995. Obě verze jsou výborné a ve většině věrné knize. Ve verzi z roku 1995 Kate Winslet jako Marianne tak zazářila, že se snad ani nedalo čekat, že se jí někdo vyrovná. Líbil se mi výběr herečky do role Elinor v této nové verzi. Díky tomu, že si sestry byly věkově blíž, zdál se mi i jejich vztah bližší. V předchozí verzi mi připadalo, jako by Elinor suplovala Marianne matku, protože jejich matka byla pořád jako ve snách. Elinor ve verzi 2008 je praktická a kontroluje své emoce, ale je taky veselejší a vřelejší a celkově se mi líbí o něco víc. Některé scény skoro kopírovali verzi z 1995 a i některé herce snad vybrali úmyslně velmi podobně. Například bratři Ferrasovi vypadají na chlup stejně. Na celém příběhu mám nejraději, jak se pomalu mění a vyvíjí vztah mezi Marianne a Brandonem. SPOILER: V této novější verzi mi připadalo, že si Brandon Marianne trochu kupuje a že Marianne nakonec neodolá líbivým věcem. Ukazuje to scéna, kdy Marianne hraje v knihovně na piano a před sebou má mísu jahod a broskví. Chvíli před tím říkala Elinor, jak je Brandon hodný a co všechno jí půjčí a dovolí. Ale i přesto věřím, že mezi nimi pomalu vykvetla láska.

plakát

Tchyně (2015) (pořad) odpad!

Ani jsem nedokázala dokoukat do konce jeden díl. "Reality" se špatně napsaným scénářem a špatně zahraná. Štiková ale vypadá, že jí nikdo neřekl, že nechodí "pomáhat" do skutečných rodin, ale setkává se s herci, kteří dostanou nějakou tu dvacetikorunu, když ty její blbé řeči chvíli vydrží.

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

První série mě zase až tak moc nechytla. Na druhou sérii jsem se začala dívat jen kvůli April a Andymu. Oba jsou naprosto úžasné charaktery a tvoří jeden z nejlepších páru, jaké jsem kdy v televizi viděla. Leslie Knope si nejde nezamilovat. Jak já bych si přála mít ve svém životě někoho, jako je ona. Od druhé série jsem tomu úplně propadla. Líbilo se mi hlavně, že se celý seriál netočí jen kolem hlavní postavy, ale že se rozvíjí charaktery všech postav v seriálu a že všechny postavy mají nějaké vzájemné interakce. (Což například naprosto chybí v The Walking Dead. Na konci 5. série je Rickova skupina tvořena z poloviny lidmi, se kterými Rick nikdy nepromluvil.) Myslím si, že je to velmi dobře napsaný a natočený seriál, kde vtipné i dojemné scénky jsou v rovnováze. Jen jedna věc mi v tomto seriálu vadí a to je postava Jerryho (/Gary/Larry). Nepřijde mi vtipné, jak se k němu ostatní chovají. Je mi ho líto a trochu mi to kazí celkový dobrý dojem.

Ovládací panel