Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nespočet večerů jsem "přátelovala" a rozhodně ještě mnohokrát celý seriál uvidím. Nesouhlasím s názorem, že kvalita šla s přibývajícími díly dolů. V každé epizodě byly nezapomenutelné hlášky, které se dostaly do každodenní konverzace mnoha fanoušků, včetně mě. Ať už to byla trochu hysterická Monica nebo praštěná Rachel... každý z této šestice byl nepostradatelným dílkem ve skládačce, bez kterého by to nebylo ono.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Škoda, že má každá série tak málo dílů. Každý z nich je ale plný nezapomenutelných hlášek. Pro mne je nezapomenutlný díl, kdy se Jen zkoušela narvat do těch naprosto úžasných malých červených lodiček. Pohled na ty zdeformované prsty byl fakt hustý .. co teprve když na ně šlápl týpek v kanadách :D

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Myslím, že byste museli dlouho hledat, abyste našli seriál s propracovanější pointou, zápletkou, příběhem.. Naprosto dokonalá droga, která vám nedá spát. Další a další dávku prostě budete muset pořád, nedá vám spát. Nevadí, že zítra budete vstávat brzy, stejně se podíváte ještě na jeden díl, protože prostě budete muset. Tohle napětí v divácích udržet tolik sérií, to je už umění.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Možná už je načase, když dobíhá osmá série, zhodnotit pár slovy tuhle partičku bohatých ženušek. Zatím to vypadá, že totiž scénáristé ždímají nápady do poslední kapky a opravdu to je znát. Prvních pět sérií mě strašně moc bavilo, pak šla šestka dolů a sedmička ji zachránila. O osmičce ještě nemám ucelený názor, třeba se ještě okolnosti zamotají a závěr bude skvělý. Faktem je, že jsem tenhle seriál měla ráda a bude mi chybět. Každá z hlavních postav měla co nabídnout a rozhodně byla nepředvídatelná. V celkovém měřítku se seriál moc povedl a těch úžasných fešáků kolik se tam míhalo... jo, Desperate housewives si opravdu zaslouží ta červená procenta.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Žasnu vždy, když Jim a Johnny začnou řešit jakoukoliv banální věc jejich způsobem. Třeba plánování večera, kdy se partička čtyř chytrolínů rozhodne navšívit kino a předtím povečeřet. Vypsaná všechna kina a restaurace v jejich okolí na velkou bílou tabuli, kdy uvažují, které mohou navštívit když vezmou v úvahu spostu proměnných se stává nevyřešitelnou rovnicí... Kdo neviděl, nepochopí :) Jsem ráda za tento geniální seriál a přednášku, jak je důležitý výběr Sheldonova místa na gauči, kterou se tak výborně naučila i Penny. Celá tato partička musí mít vynikající pamět, protože tolik odborných blábolů chrlit tak rychle a přesvědčivě není určitě vůbec jednoduché.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Po šesti letech jsem se opět podívala na první sérii. Naprosto dokonalá, napětí s každým dílem roste, držíte těm trestancům palce, aby mlčeli a dodrželi plán útěku. Superně promyšlený seriál do sebemenšího detailu.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Dlouho jsem tenhle seriál neměla ráda, po mnoha letech jsem se na něj celý však podívala a úplně jsem obrátila. Autoři vytvořili báječné postavy. Některé osoby mě štvaly, jiné jsem si oblíbila.. Pár dílů rozhodně obrečíte, u spousty dílů se nasmějete. Obdivuji, že si u tolika epizod tvůrci udrželi vysokou laťku, kterou z počátku nasadili.

Comeback

Comeback (2008)

Jeden tvrdí trapárna, druhý považuje Comeback za povedeného průkopníka českého sitcomu. Z mého pohledu je to vynikajícně natočená dvaceti minutová show, plná zesměšňování zažitých klíšé a stereotypů. Rozhodně nemohli vybrat lepšího Ozáka, než Martina Dejdara, který svůj um prodal dokonale. Ve své roli opravdu exceloval. Škoda, že Comeback má jen 62 procent, zaslouží si podle mne více. Rozhodně doporučuji dát tomuhle šanci, zkuste alespoň pár dílů... máte-li rádi humor, bude se vám to líbit.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Máte rádi muže v obleku, humor, nadsázku, sarkasmus a chcete poznat nové neokoukané tváře? Pokud ano, tak rozhodně budete SUITS spokojeni :) Nemám co vyčíst, fakt perfektní seriál. Nemůžu se dočkat další série.