Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (63)

plakát

Annie Leibovitz: Život objektivem (2006) 

neurazi, ale v celkovem hodnoceni se musim zeptat: byl to dokument ktery byl nejak vyjimecny? vyjimecne natoceny ci zpracovany? bohuzel ne. V prvnich minutach clovek vidi trailer zde dostupny, ktery jej hodne natesil na film a popravde je to asi taky to nejzajimavejsi co uvidi, protoze nasledne se uz mluvi ve stylu televiznich dokumentu o tom jak je uzasna. Takovyto dokument by zaslouzil 50 minut na CT2 a nikoliv 90minut v kine. War photographer je podle me o tridu zajimavejsi a lepe zpracovany (pravda ta valka vsude okolo tomu hodne pridava)

plakát

Caribe (2004) 

vybavuju si to uz velmi matne, v dobe kdy jsem chtel film hodnotit tak bohuzel nebyl na CSFD, takze me hodnoceni berte s rezervou. Co se tyka telenovelosti pribehu, je to do jiste miry pravda, na druhou stranu to, co jsem mel sanci videt jako dalsi film z Kostariky, udelalo z tohoto filmu "vrchol kinemtografie". Videno pri prehlidce filmu ne spanelskem institutu.

plakát

Černá zmije - Černá zmije III (1987) (série) 

Hugh Laurie jako princ v kombinaci s Cernou zmiji a vybornym Stephenem Fryem v jednom z dilu my vyvlol uplnou krec branice. lepsi nez predchozi dily

plakát

Černá zmije - The Black Adder (1983) (série) 

první díl poněkud rozverný, že jsem si říkal, jak to může někdo považovat za vtipné. s postupujícími díly mi přijde první série poněkud slabší. přesto jeden z nejdrsnějších serálů co jsem viděl, Atkinson tady sice ještě neukáže svůj skvělý černý humor jako v dalších sériích, ale rozhodně je zde dostatek legrace.

plakát

Černé ovce (2006) 

Vsechnov tomto filmu je neuveritelne predvidatelne... ale presto to funguje a je to skutecna legrace...