Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pohádka
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (54)

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Některé pasáže naprosto dokonalé, hluboké, rozvojové...jiné příšerné. Čarodějnice mi tam vyloženě otravovaly život.Na druhou stranu, když strom promluvil jako Josef Kemr, tak jsem měla husí kůži po celém těle. Pecka! Herecké obsazení skvělé, lokace krásné, akorát komerční Dětenice prostě ráda nemám. Dlouho jsem váhala, jestli se mi pohádka líbí nebo ne. Už jen pojem ,,pohádka" se tu skoro zdráhám vyslovit. Za mě 3 hvězdičky - něco na tom je, něco je tam nepovedené. Rozhodně lepší, než většina nových líbivých pohádek.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

A víte co? Mě se to líbilo. Nenudilo mě to ani chvilku, zasmála jsem se, fandila jsem, hlavně jsem si ten film prostě užila a zrelaxovala. Navíc velmi milé herecké obsazení, nikdo nic nepřehrával, nikdo tam nekřepčil. Za mě moc fajn snímek.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Některé pohádky Karla Janáka se mi líbily, ale přijde mi, že mu došly nápady. Nebavilo mě to, herci naprosto o ničem, žádné charisma, žádný pořádný děj. Nenašla jsem si jedinou postavu, které bych chtěla fandit. Hloupý scénář, kostýmy teda děs.... Tohle se nepovedlo. Proč Karel Janák točí už tolik let Štědrovečerní pohádky? Nemáme režiséry, nebo nápady nebo nejsou pohádky???

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Sympaticky vybraní herci, krásné lokace, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že námět pohádky mi připomíná kombinaci pohádek Tři životy a loňského Krakonošovo tajemství... Navíc některé postavy (rodina hospodského) byly naprosto zbytečné, děj se bez nich ubírá naprosto nezměněn. A některé scény potřebovaly dotáhnout, víc propracovat. Přesto jsem u pohádky vydržela v pohodě do konce a fandila jsem hlavním hrdinům. Takže tři hvězdičky.

plakát

Něžnost (2011) 

Tenhle film zbožňuju, je nádherný...

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

První díl jsem měla potřebu vidět znovu, protože se mi tolik líbil. Druhý díl potřebuji vidět taky znovu, ale abych asi pochopila kompletně, co se tam dělo... Eliška Křenková za mě výborná, leč o dost míň vtipná a zábavná než v jedničce. Efekty taky moc povedené. Hlavní linie filmu zcela jasná, ale ty vedlejší mi unikaly - přišlo mi zbytečných hned několik postav (princ Jan, princezniny stráže, kosmetický salon, mistři alchymisté taky neměli moc prostor to rozjet...). Pak nechápu závěr - to nechali celé město v ohrožení, když na jednom místě nechali všech pět run?? A co se stalo s Murien? Zlá nepolepšená a nechají jí prostě jít? A co to sebrala z prachu?? A pointa s časem - proč nevrátila čas víc? Mohla zachránit životy... Podle mě i málo informací o hlavním záporňákovi...

plakát

Čarodějné námluvy (1997) (TV film) 

Mě se opravdu Nela Boudová jako čarodějnice Valentýna líbila! Slovní hříčky výborné, ale děti je nepochopí. Ale celkový dojem takový nic moc...vlastně nerozumím tomu vysokému hodnocení...

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Tahle pohádka má velké plus za obsazení...tím to končí... Příběh nula, hudba se nehodí, dlouhé... Učebnicový příklad toho, že pokračování úspěšných jedniček jsou vždycky zlo...

plakát

Špunti na cestě - Poslední prázdniny (2022) (epizoda) 

Nějak jsem nepochopila, zda návaznost na film Špunti na vodě má být nebo nemá... Ve filmu se malá dcerka Veselých jmenuje Karolínka, v seriálu Kačenka - proč?? (o výměně roztomilé zrzavé holčičky za blondýnku nemluvě). Změna hlavního herce Hynka Čermáka za Davida Novotného taky nic moc. Ač mám oba dva herce ráda, tak Čermák prostě seděl líp na tuhle roli. Dialogy nemastné neslané, totálně bez šťávy.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Mě se tahle pohádka líbila opravdu moc...a to jsem, dle zdejšího hodnocení, měla velká očekávání. Jediné, za co dávám o hvězdičku méně, že si tvůrci mohli více pohrát s vývojem citů mezi princeznou a princem, aby to bylo více uvěřitelné. Jinak Eliška Křenková za plný počet hvězdiček!!