Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

První film, který jsem od Ghibli studia viděla a také stále nejoblíbenější, neboť na tenhle film se nezapomíná. Úžasný příběh, plný emocí, ukázka toho, že vše není černobílé a i ti "zlí" jsou dobří. Hudba od Joe Hisaishiho je jedna z nejúchvatnějších a v tomto filmu naprosto perlí (...v jakém filmu ne:) Zpodobnění ducha lesa je krásný, stejně jako jiných bytostí. Hluboko, přehluboko smekám před Miyazakim a děkuji za všechny jeho úžasné filmy.

Final Fantasy VII: Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children (2005)

Viděla jsem film v dvd kvalitě i prodlouženou verzi v HD kvalitě a s 30 minutami navíc a FF mě nezklamalo. Jako fanda řady Final fantasy jsem spokojená, charaktery jsou takové, jací mají být, animace je prostě úchvatná (v HD je to prostě neskutečnej mazec) a akce je tam k zalknutí :) Já nemohu nic vytknout. Kdo nevidel prodlouženou verzi, a FF ACH se mu líbil, tak nesmí váhat a HD verzi musí vidět :)

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Orgie fantazie, barev, nápadů, bizardnosti, krásy... Úžasný film, který potěší každého. Jednoduchý, ale skvělými postavami nabitý příběh, nádherná animace a ta fantazie... prostě nádhera.