Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (74)

plakát

Anděl na horách (1955) 

Ještě lepší než první díl....tu akrobacii na lyžích obdivuji=), kdo se dokáže udržet na lyžích když jede takovýmto způsobem je opravdu výborný lyžař=)

plakát

Auta (2006) 

Moc pěknej animák=)...nejlepší je burák=))

plakát

Avatar (2009) 

Opravdu krásný film.....před usednutím na sedačku v kině sem měl obavy že tak velká bublina co kolem avatara za poslední měsíc je, u mě praskne. Ale to se nestalo a mile mě to překvapilo. Čekal sem hodně, ale dočkal sem se mnohem víc, za což sem vděčný.....Film který má vše co by velkofilm měl mít. Láska, válka, beznaděj,atd. atd. Moc filmů není aby jste drželi palce někomu jinému než lidem.....lidé jsou zde vidět tak jak by měly (vyhladí všechno co jim stojí v cestě, at už chtějí dokázat cokoliv)....věřím že jednou to tak skutečně dopadne(nemyslím Pandoru a všechno okolo=), ale spíš že se jednou lidi sežerou navzájem.)

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Kouba,Šlapetka a spol. .....skvělej film.....(na sušenky, které jí Vítězslav Jandák mám vždycky strašnou chuť=)))

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Po dloooouhé době film,který mě opravdu bavil.Butlera mám velmi rád a jak tu někteří píšou že neměl vyšinuté oči vraha,tak on ani takovou postavu hrát neměl.Nebyl to vyšinutý psychopat ale naprosto vyrovnaný občan,který věděl co dělá.

plakát

Četa (1986) 

Jediné co na tomto filmu budu kritizovat je Charlie....já ho mám prostě zafixovaného jako komika a do téhle role se mi prostě nehodí

plakát

Dařbuján a Pandrhola (1959) 

Pivo v potoce, na stromech jitrnice a nesmrtelný prasata=).....jasnejch 5*.....