Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Je jen málo seriálů, u kterých si člověk nenechá ujít ani jeden díl a přitom jednotlivé díly na sebe přímo nenavazují. Toto je jeden z nich. Důvod? Dobře napsané scénáře dílů, sympatické postavy, humor v každém díle a celkový nadhled nad nelehkým začátkem produktivního života. Skvělý seriál!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Asi jsem od toho seriálu moc nečekal, možná i proto mě chytnul od prvního dílu. Postavy jsou vynikající, mají svůj stabilní humor, za půl hodiny se člověk minimálně několikrát zasměje... Od toho tu podle mě sitcomy jsou. A že příběh nikam nevede? A proč by měl?! Hlavně, že se člověk dobře baví...

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Tenhle seriál stojí zato. Hodnotím to zatím po první sérii, jejíž vyvrcholení v posledních dvou dílech sahá dokonce k *****. Bohužel několik dílů v shlédnuté sérii je docela nudných. Přesto pozitiva převažují: super kapitán Olmos, povedená (ne)politička McDonnell, skvělá hudba, vynikající triky a fantastický námět. Bojím se ale, že to bude neúnosně zdlouhavé. Uvidíme... Právě jsem se dodíval na poslední díl a nechávám to za ****. Poslední řada byla bohužel pěkně zdlouhavá, ale nakonec bylo rozuzlení docela obstojné, mírně překvapivé. Jsem rád, že jsem to viděl celé, teď mi to občasné sledování bude chybět:-(

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Vynikající a téměř bezchybný seriál, který snad v žádném díle ani chvíli nenudí. Navíc vždy dokáže překvapit i v těch nejklidnějších scénách. Už se těším na druhou sérii:-)

Dr. House

Dr. House (2004)

Dobrý seriál s lepšími i horšími díly, úhrančivým Hughem a někdy nadbytečnými animovanými scénami toho co se v těle děje. Dobré na občasné sledování... ... Doplněno po sledování celé druhé, třetí a čtvrté série... Seriál, který člověka přiměje aby si koupil spolehlivý dvd recorder, protože mu sem tam unikne nějak díl si zaslouží vyšší hodnocení. Z původního občasného sledování se následně stal kult, který byl malinko narušen čtvrtou ne zrovna povedenou řadou. Přesto, super seriál!