Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (62)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Tohle je alespoň dobrý český pořad. Hlášky pana Polreicha jsou někdy vážně k nezaplacení.

plakát

Avatar (2009) 

Cameronovi se podařilo natočit dokonalé fantasy, které může s klidem konkurovat Titanicu a nejspíš ho i překonat. O jednu hvězdičku méně mu dávám jen protože mi místy připadalo, že se film snaží místy působit až příliš reálně a konec se mi zdá dost natažený. Ale tyhle nedostatky mu můžeme klidně odpustit, protože Avatar je nejen film úžasné kvality a (hlavně v 3D kině) nezapomenutelný zážitek, ale taky nám chce svým dějem něco říct.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Když náhodou vidím v televzi tenhle pořad, musím se mu opravdu smát. Jak může tenhle člověk vůbec něco moderovat?

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Snad kvůli tomu, že jsem se na něj jako malá ráda dívala, se mi tenhle film líbí. Rozhodně patří mezi Troškovu "lepší tvorbu".

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Před nějakou dobu jsem musela kvůli referátu do školy přečíst knížku Bylo nás pět. Nijak mě nenadchla a po pár stránkách jsem ji znuděně odložila. Ale pak jsem v televizi zaregistrovala tenhle seriál. A líbil se mi. Líbil se mi tak moc, že jsem se nakonec vrátila i ke knize. Zaslouží si plný počet.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Naprostý nesmysl. Seděla jsem v kině a jen čekala, kdy už to konečně skončí. Nevím jak vás, ale mě opravdu nebaví poslouchat za každým druhým slovem "vole". Tu jednu hvězdičku dávám snad za střih, ten se povedl.

plakát

Den naruby (2009) 

Vcelku normální oddechovka a když o tom moc nepřemýšlíte, dá se to i vydržet...

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Upřímně nevím, proč má tento film tak vysoké hodnocení. Za mně dost bída. Asi nejhorší je Bill Pullman v roli prezidenta, který za celý film nezměnil výraz a kdybych neslyšela zvuk, tak nevím, jestli mu umírá žena nebo si zrovna kupuje rohlíky.

plakát

Dračí prsten (1994) (TV film) 

Jako malá jsem se téhle pohádky bůhvíproč hrozně bála. Je to zajímavé, místy napínavé, ale na víc než průměr u mě nedosáhla.

plakát

Fimfárum 2 (2006) 

Nádherně zpracované příběhy Jana Wericha a naprosto úžasná výprava... Podle mě je to jeden z nejlepších animovaných filmů, které jsem viděla.