Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Kdo to bere s nadhledem, tak jasných 5*. Pro ty, kteří to příliš zkoumají a rozebírají jen 1*. Já naštěstí patřím mezi ty, kteří si tento seriál velmi užívají a nevnímají to, že epizody jsou vlastně pořád stejné a že jednou se Buffy trefí kolíkem do srdce a podruhé ne. Zkrátka klasika a skvělá záležitost :-)

Přátelé

Přátelé (1994)

10 řad = málo řad. Tohle je seriál, který vyvrací pravidlo, že s přibývajícími řadami upadá kvalita. Poslední epizoda je skvělá. Lepší závěr seriálu snad být nemohl!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Úžasné! První čtyři díly jsou opravdu na 5* a jsou nadupané akcí. Další čtyři díly už tak akční nejsou a daly by se hodnotit 3-4* podle toho, jak moc sledujete dějovou linii a vývoj jednotlivých hrdinů. Pokud vůbec, na poslední dva díly nekoukejte. ASi jsem bezemoční vvrženec, ale scéna s lágrem na mě moc nezapůsobila. Přeci jen ti lidé nebyli tak hubení jako ve skutečnosti. Ovšem poslední díl, kdy se po válce rota rozděluje, je naprosto úžasný. Je to smutné. Nakonec se u veteránů ukážou i jména, takže uvidíte, kdo vás celou dobu seriálem provázel. PS: Rota E může být ráda, že byla pod velením majora Winterse, protože to je charakter.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Super seriál, který od VI. řady nabírá pořádné otáčky. X. řada už je na úrovni celovečerního filmu a poslední epizoda je vážně skvělá. Bohužel pátá hvězdička chybí, protože některé epizody jsou opravdu slabé a hlavně několik řad se zde objevuje stejný hlavní nepřítel, který je v posledních sériích vlastně úplně bezmocný.

Dr. House

Dr. House (2004)

Pořád to stejné a přesto to člověka nepřestane bavit. Nejspíš za to můžou geniálně vložené osobní života hlavních postav. Seriálu ovšem hodně prospěl i Hugh Laurie, který mu dodává toho pravého "House".