Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Kaskadér (2024) 

Má to svoje mouchy, ale ty kráso to byla jííízda. Lidi, běžte na to do kina, to je fakt nepřenositelný, boží hlášky, skvělá akce.

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Výborný seriál, 2. série ještě lepší než 1. Miluju postavy, jejich humor, příběhy, ačkoliv by mě toto téma normálně vůbec nezajímalo.

plakát

Lásky čas (2013) 

Vše skvěle klape, plus výborný britský humor. Úžasný film, který určitě nevidím naposledy.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Nemám co bych tomuto seriálu vytkla, druhá série dokonce ještě lepší než první a konec série špička. Všechny postavy sedí do děje, perfektně obsazené, hlavně ústřední dvojice. Nemůžu se dočkat 3. série.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Pro mě naprostá srdcovka, moc mě mrzí, že seriál bude končit, ale samozřejmě chápu, že nejde udělat 20 sérií. Neřekla bych, že poslední řady ubraly na kvalitě, ano chybí mi Lucas a především Peyton, ale nové postavy to dokážou postupně vynahradit. Ač to bude znít jako klišé, tak mě toho seriál vcelku hodně naučil, s postavami se směji, brečím...A vždy se k němu budu ráda vracet. Jeden z nejkvalitnějších seriálů pro mě. A na závěr můj oblíbený citát ze seriálu. "Happiness is a mood, not a destination."

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Prostě vánoční klasika, která nezklame, pobavím se vždycky, na rozdíl od nových příšerných českých pohádek. Více takovýchto filmů prosím.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Pro mě neskutečný emocionální zážitek, musím dát 5*

plakát

Na vlásku (2010) 

Jsem nadšená, úžasný animák....na co že to vůbec ještě potřebujeme hrané filmy? :)