Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (173)

plakát

To (2017) 

To se v tom kině zase sešla banda dementů! Mluviči, ukazovači... Jinak TO dobré bylo, netáhlo se, děti dobrý, šáša dobrej... Jen mi moc lidí slibovalo, že se z toho TO... PO... Tak NE...

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Dobrý obsazení, dobrý momenty, ale taky se to dobře táhlo...

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

Stejnej kolumbijskej matroš, kterej ovšem oproti Narcos tolik nedává. Musím ale ocenit ty véháeskový prostřihy.

plakát

Mělčiny (2016) 

Ani tady není napsaný, že je to podle skutečnosti? To opravdu někdo vymyslel? Klobouček! A Blake? Pěknej zadek...

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Já jsem to kdysi viděla, ale paměť je ke mně celkově dost milosrdná, takže co bylo, bylo, teď je teď... Ahoj jsem kristynca a nemám ráda Jima Carreyho. Pár věcí mě tam pobavilo, ale za to můžou jisté dvě osoby, které mi meldují podobné kraviny do hlavy už bezmála deset let.

plakát

Souboj na špičkách (2016) (TV film) odpad!

Sorry jako, ale nedám ani tu jednu z úcty k prvnímu dílu a to je moje velká srdcovka! Taneční filmy jsou založené na předvídatelných klišé, ale v podání těchhle panáků? Buď najdu někoho, kdo umí alespoň trochu hrát, nebo natočím dokument o taneční škole. Navíc tam nebylo snad jediné taneční číslo, jen takové rozkouskované nic.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Panejo! Ještě teď se mi klepou kolena! To bylo něco! Ta scéna... Jak oni dva... V samoobsluze.... Byl obrovskej! Jakože... Fakt obří! To jsem ještě nikdy neviděla! Obrovskej mrazák plnej zmrzliny Ben & Jerry's! A oni SPOILER ALERT si vyberou vanilkovou?! Nudaaa... Každej ví, že nejlepší je Peanut Butter Cup! BTW... CineStar, Praha, Anděl, 9.2.2017, 18:20, sál 12... Jestli tohle čte některá z velkého množství blbek, které většinu filmu prokecaly... Příště jdi do kavárny, nebo do p*dele, Ty k*ávo!

plakát

Noci v Rodanthe (2008) 

Nicholas Sparks, tak si říkám: vona nechá jeho, pak von jí, pak někdo z nich umře, možná oba, pořveš si... Jenže voni si dali večeři, pak teda umřel von a před titulkama běželo stádo poníků... Kde je Rodanthe netuším, ale ten penzión vypadal jak rodný dům Rona Weasleyho.

plakát

Pařba o Vánocích (2016) 

Takhle u nás na firemním večírku pařej lidi z analytickýho... Ale ten Bonus box navrhnu vedení jako ideu!

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Co se vleče... má 131 minut. Není malých rolí... pouze nudných filmů. Kdo jinému jámu kopá... zažije pravděpodobně větší zábavu!