Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Jak to tu tak čtu, možná je dobře, že jsem předlohu nečetl a ani neviděl první díl. Za mě, jedno z mála skvělých sci-fi. Lepší jak Příchozí.

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

Nejlepší seriál, který jsem kdy viděl. Nikdy se mi postavy nedostaly tak pod kůži. Prosím a děkuji.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Neskutečný počin. Ještě nikdy jsem neviděl takhle skvěle napsaného a zahraného magora. Hodnocení filmu naštěstí koresponduje s tím, jaký opravdu je. Víc takových!

plakát

Muž v ohni (2004) 

Člověk potřebuje mít někoho, koho by mohl chránit, za jakoukoli cenu. Dává mu to pocit úplnosti. A o tom ten film je. Nádherný film.

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Ať to byla variace na cokoli. Tohle prostě fungovalo.

plakát

Příchozí (2016) 

Scény s příchozími jsou skvělé. Měl jsem z nich husí kůži. Ale to, co se dělo okolo, mě nevzalo tak, jako třeba ´Konec dětství´ od Clarka. Možná jako kniha by to bylo mnohem lepší. Chybělo mi tam něco ´epic´, co by mě donutilo sedět v židli ještě po konečné scéně. Byl to krásný film, povedený sci-fi film. Berlička na konci podobná té v Interstellaru, ale i tam mě scéna, kdy opouští děti dostala mnohem víc. Jediná otázka, která mi pořád vrtá hlavou... Jakou pomoc od nás potřebují za 3000 let? Co se stane? To jediné ve mě zanechalo mrazení, a pocit sevřeného žaludku..

plakát

Childhood's End (2015) (seriál) 

Tohle je... Jak to jen napsat. Netuším, jaké to je pro diváka, který nečetl knihu. Asi se v tom musel občas ztrácet. Ale pro mě, to bylo nádherné připomenutí skvělého příběhu, u kterého se mi tajil dech. Je to jako pobídka, abych si ji přečetl znovu. A já už na ní jedním okem koukám. *****

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Pro mě naprosto nádherný film. Často poslouchám A way of life. A mám před očima zpomalené záběry z toho filmu. A husí kůži. Neomrzí.